vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Humanost pobedila na 16. Porše teniskom turniru poznatih
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Poznate ličnosti nastavile su humanu misiju i ponovo se okupile u želji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije – na 16. Porše teniskom turniru poznatih. Ova jedinstvena humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija održana je tokom vikenda (30. septembar i 1. oktobar) na terenima TC "Novak" i okupila je veliki broj poznatih ličnosti – koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis!

Pored zabave, druženja i dobre energije, viđen je sjajan tenis na Dorćolu, a pobedu su odneli Žarko Lazetić u muškoj i Adriana Čortan u ženskoj konkurenciji. Njih dvoje su bili najbolji u jakoj konkurenciji koju su, između ostalih činili Dražen Dalipagić, Savo Miloševć, Milan Kalinić, Kiki Lesendrić, Niggor, Andrej Kulundžić, Dušan Borković, Mili, Srećko Jarić, Marko Đurovski, Aleksandar Gajšek,  Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Jellena, Irena Mišović, Nenad Marjanović, Joca Stefanović, Miša Obradović, Filip Miletić, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Nikola Kuljača, Goga Grubješić, Nenad Jestrović i mnogi drugi...

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da svake godine učestvujem na ovom turniru jer je ovo događaj koji okuplja mnoge ljude koji žele da pomognu, pošto je u dobrotvorne svrhe. Sve čestitke svim ljudima iz organizacije, drago mi je da sam tu i da mogu da pomognem na bilo koji način. Nadam se da će se ovakva tradicija nastaviti i u godinama koji dolaze. Neopisiv je osećaj za svakog od nas koji je imao kontakt sa decom, koja su, nažalost, teško bolesna. Mislim da je i njima bilo lepo što smo se videli i popričali, a ja ću se truditi da na svaki mogući način budem uključen i pomognem", istakao je Lazetić.
Na pitanje da li planira da u dogledno vreme dozvoli nekom drugom da osvoji trofej, višestruka
šampionka Adriana Čortan je odgovorila:

"To se ne planira, svake godine smo tu da se okušamo na terenu i isto sam učinila danas sa Jellenom. Ona je bila super, odlično je odigrala i obećala je da će sledeće godine ona osvojiti titulu", rekla je Adriana.

Uz veliku podršku publike, među kojima je bilo mnogo mališana, poznati su ponovo ispunili cilj i pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.Ovoga puta celokupan nagradni fond išao je u udruženje "Uvek s decom" onkološke klinike u Beogradu.

"Godinama je to bilo udruženje ‘Plavi krug’ i veoma mi je drago da će sakupljeni novac sada ići za decu obolelu od raka. Srećna sam jer se neko setio njih, pošto je statistika katastrofalna – sve je više dece obolele od kancera .Ovo je sićušan deo onoga što im je potrebno, ali će im svakako značiti pomoć kako bi nastavili borbu sa tom opakom bolešću", dodala je Čortan.

Trofeje pobednicima su uručili srpska teniserka Bojana Jovanovski i  Bogdan Obradović, nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije, sada potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.
Vidimo se dogodine!

REZULTATI FINALA:

PORŠE MUŠKI SINGL : Žarko Lazetić / Ilija Belošević 7:2

ATLAS ŽENSKI SINGL: Adriana Čortan / Jellena 6:1

MOTOROLA MUŠKI DUBL : Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčić / Vlada Perović i Goran Radović Kengur 6:3

VODA VODA IGRAČ KOJI JE NAJVIŠE NAPREDOVAO Filip Miletić

VODA VODA IGRAČICA KOJA JE NAJVIŠE NAPREDOVALA Irena Mišović

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena