vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Proglašen lokalni pobednik Siemens-ovog takmičenja za novinare
Izvor: Siemens PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Prva faza drugog regionalnog novinarskog takmičenja Siemens CEE Press Award 2017 u kojem su učestvovali predstavnici medija iz deset zemalja centralne i istočne Evrope, završena je proglašenjem najboljih novinarskih radova na temu “Digitalizacija/Industrija 4.0” u svakoj od zemalja učesnica. Ovogodišnji pobednik iz Srbije, koji će zajedno sa svojim kolegama, najbolje plasiranim iz drugih zemalja, učestvovati u izboru najboljeg rada u regionu centralne i istočne Evrope je – Milica Milosavljević, nagrađena za tekst “Budućnost je u pametnim fabrikama - Prelazak na Industriju 4.0 donosi korist i za mala i za velika preduzeća” objavljen na portalu “eKapija”.

“Izuzetno smo ponosni što Siemens-ovo takmičenje za medije ima kontinuitet i što se ove godine po drugi put održava na regionalnom nivou.  Ono što nas podstiče kao kompaniju koja je lider na polju inovacija, i koja kroz ovakva takmičenja ima za cilj da promoviše i afirmiše izvrsnost u pisanju, izveštavanju i istraživačkom pristupu novinara, jeste veliki odziv predstavnika medija, da upravo svoje najbolje radove prijave na naše takmičenje. Ovogodišnja tema “Digitalizacija/Industrija 4.0” u fokus stavlja digitalizaciju koja predstavlja put ka većoj efikasnosti, brzini i individualnosti. Digitalizacija omogućava kompanijama, ne samo da značajno povećaju efikasnost u proizvodnji, već da brzo i fleksibilno odgovore na konstantno menjanje uslova na tržištu. Mediji su jako bitan činilac u promovisanju i širenju svesti o značaju ove teme. Siemens, kao pionir u oblasti digitalizacije u Srbiji, ima za cilj da promoviše ovu temu, predstavi nove proizvode i rešenja iz ove oblasti svojim kupcima i objasni na koji način digitalizacija utiče na unapređenje poslovanja i poboljšanje konkurentnosti na tržištu“, rekla je Jovana Žuržin Vukotić, rukovodilac odeljenja komunikacija u kompaniji Siemens Srbija.

Svečana regionalna ceremonija dodele nagrada održaće se 28. septembra 2017. godine u Siemens City-ju u Beču, kada će biti proglašena tri najbolja novinarska rada u centralnoj i istočnoj Evropi. Tokom posete Beču, predstavnici medija će biti u prilici i da posete digitalizovanu fabriku Opela. Tri najbolja novinarska rada na regionalnom nivou biće nagrađena novčanom nagradom po 1.000 eura.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena