vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Premijera predstave "Ti i Ja - naučnika dva" u Beogradu
Izvor: PR projekta „Ti i Ja – naučnika dva“
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

U petak 13. oktobra je premijeri predstave za decu “Ti i Ja – naučnika dva” koja će biti izvedena na sceni novobeogradskog pozorišta “Pinokio”. “Ti i Ja – naučnika dva” je priča o  dva junaka, dečaku Ja i devojčici Ti, koji kreću u potragu za blagom. Kao i u svakoj bajci, Ja i Ti nailaze na brojne prepreke na putu, koje mogu rešiti jedino znanjem i usvajanjem pozitivnih životnih vrednosti.

Predstava “Ti i Ja – naučnika dva” je nastala na osnovu originalnog teksta glumca Mira Čabraje. On svoj rediteljski koncept temelji na najnovijim naučnim istraživanjima na području psihologije i pedagogije. Radi se o edukativno-naučnoj i zabavnoj predstavi za decu koja nudi originalnu metodu učenja i istraživanja kroz igru u pozorišnom svetu. Predstava je do sada izvedena više od pedeset puta  u Hrvatskoj pod nazivom “Ti i ja - znanstvenika dva”. Nova predstava “Ti i Ja – naučnika dva” bazirana je na tekstu već igrane predstave u Hrvatskoj, ali nas vodi u nove avanture.

Predstava je namenjena svim radoznalim mališanima koji vole igru i učenje kroz igru, posebno onima koji su nestrpljivi da otkriju svet oko sebe! Naravno, namenjena je i svim roditeljima da učestvuju sa nama u potrazi za blagom i da se i sami prisete nekih lepih vrednosti kojima želimo da naučimo naše najmlađe! Pridružite nam se u potrazi za blagom pomoću učenja!

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena