vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
NAJAVA DEČIJEG SAJMA U BEOGRADSKIM VRTIĆIMA
Izvor: Snar Group
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Omiljeni dečiji junaci iz crtanih filmova počeli su da obilaze beogradske vrtiće i najavljuju jubilarni 20. Polimark dečiji sajam. Mališani uživaju družeći se sa animatorima, a to je samo jedan mali deo svega onoga što ih očekuje na najvećoj dečijoj manifestaciji u regionu. Dvadeseti POLIMARK dečiji sajam održaće se od 06. do 08. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a organizatori i izlagači najavljuju dosta raznovrsnog programa i dobru zabavu za sve posetioce.

Pored zabavnog programa u kome će uživati kako deca tako i njihovi najdraži, biće i dosta edukativnog programa koji će oduševiti sve posetioce. I ove godine, mališani će uživati u predstavama, nagradnim igrama, kreativnim radionicama, a oni najmlađi moći će da vežbaju na motoričkom poligonu i poligonu korektivne gimnastike Sportske akademije Senjak, dok će fizioterapeuti edukovati roditelje o problemima kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

Pored raznolikog programa, svi koji posete ovu manifestaciju moći će da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici, a moći će da iskoriste i kupe određene proizvode po specijalnim popustima.    

Najveća poriodična manifestacija u regionu slavi svoj 20-i rođendan, a da sve izgleda tako lepo i dobro organizovano pomogli su sponzori manifestacije – Polimark, Frikom.
           

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena