vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Startuj na pravi način uz m:tel Austriju!
Izvor: Public Relations
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Povodom početka nove studentske godine i upisa na fakultet u Austriji, kompanija M:tel Austria je pokrenula projekat pod nazivom “Startuj na pravi način”, koji će trajati od 6. septembra do 15. oktobra 2017. godine. Kako bi studentima koji su odlučili da školovanje nastave na teritoriji Austrije olakšali važan, ali i pomalo težak korak u životu, m:tel Austria je pripremila poseban paket za brucoše koji dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Svi zainteresovani brucoši paket mogu preuzeti kao poklon i bez plaćanja istog, na prodajnom mjestu m:tel Austrije. Napominjemo da redovna cijena paketa za sve koji nisu brucoši, odnosno nakon isteka promotivnog perioda, iznosi 14.90 evra.

Osim nostalgije koju studenti osjećaju kada nisu kod svoje kuće, jedan od problema sa kojim se susreću su visoki troškovi života, među kojima su i oni koji se tiče telekomunikacija. Upravo iz tog razloga i u duhu svog slogana „bliže kući“ kompanija m:tel Austria nastoji da studentima na ovaj način olakša promjenu i prilagođavanje novoj sredini, a komunikaciju sa porodicom i prijateljima učini povoljnijom.

Paket dobrodošlice sadrži 2000 minuta ili SMS-ova i 8 GB mobilnog interneta, kao i roaming dodatak u Srbiji, BiH i CG koji uključuje 500 minuta ili SMS-ova, uz 500 MB mobilnog interneta.

Sve dodatne informacije moguće je pronaći na sajtu https://mtel.at/ ili zvaničnoj Facebook stranici dok studenti paket fizički mogu preuzeti na prodajnom mjestu u Beču, ulica Geblergasse 49.  Svi studenti, koji studiraju van Beča, mogu da kontaktiraju kompaniju m:tel Austria putem maila: info@mtel.at kako bi dobili detaljne instrukcije oko preuzimanja paketa.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena