vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
USKORO POČINJE SAJAM ZA DAME
Izvor: Snar Group
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

VI Lady fair by Dove – sajam za dame održaće se ovog vikenda na platou ispred shopping centra „Ušće“. Dame će u subotu i nedelju, od 10 – 19 časova moći da uživaju u različitim programima namenjenim savremenoj ženi, savetima stručnjaka, edukativnim predavanjima, kreativnim radionicama, muzici i plesnim grupama, nagradnim igrama i vrednim poklonima.

Manifestacija će početi modnom revijom Nataše Damnjanović, a zatim će se na bini neprestano smenjivati veliki  broj plesnih škola, rekreativnih i fitnes centara, predavanja, a posetioci će uživati i u bogatom muzičkom i dečijem programu.

U okviru Kutka za ulepšavanje, dame će potpuno besplatno moći da srede svoje nokte i našminkaju se u skladu sa novim jesenjim trendovima. Na manifestaciji će biti i veliki broj stručnih lica iz raznih oblasti sa kojima se žene mogu posavetovati i dobiti odgovore na brojna pitanja interesantna svakoj dami.

Nove i veoma popularne brendove na tržištu predstaviće oko 40 izlagača, tako da dame zaista mogu da uživaju u svemu onome što ih zanima i što je potrebno jednoj savremenoj ženi. U okviru štanda Braun-a, svi koji budu želeli moći će da se upoznaju kako funkcioniše uređaj za trajnu epilaciju, dok će frizerka muškarcima pokazivati najnovije trendove za stilizovanje brade uz pomoć trimera za bradu.

Posetioci će moći i da degustiraju proizvode izlagača, zatim upoznaće se i sa novim brendom na tržištu Dr Milk Top fit – sveže obrani sir namenjen svima koji vode računa o zdravoj ishrani.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Braun, DeLonghi i Dr Milk pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena