vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
VIKEND REZERVISAN SAMO ZA DAME
Izvor: Snar Group
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Još deset dana ostalo je do početka VI Lady fair-a – sajma za dame, koji će obeležiti drugi vikend septembra ispred shopping centra „Ušće“. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika.

U okviru štanda Braun-a, svi koji budu želeli moći će da se upoznaju kako funkcioniše uređaj za trajnu epilaciju, dok će frizerka muškarcima pokazivati najnovije trendove za stilizovanje brade uz pomoć trimera za bradu.

Posetioci će moći da degustiraju proizvode izlagača poput kafe u štandu Delonghi, zatim upoznaće se i sa novim brendom na tržištu Dr Milk Top fit – sveže obrani sir namenjen svima koji vode računa o zdravoj ishrani.

Dame će uživati u neprekidnim aktivnostima na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga.

Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom „Ušće“, kao i sponzorima manifestacije: Dove, Braun, DeLonghi i Dr Milk pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena