vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Viber postao zvanični kanal komunikacije FK Barselona
Izvor: Providence Marketing Agency
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, objavila je početak partnerske saradnje sa legendarnim španskim fudbalskim klubom “FK Barselona” – time postavši njegov zvanični kanal komunikacije. Putem Zvaničnog javnog naloga FK Barselona na Viberu, njegovi navijači i obožavaoci  će moći redovno da se informišu o svakodnevnim aktivnostima tima i njegovih zvezda, da prate tok utakmica iz minuta u minut, glasaju za najboljeg igrača susreta, učestvuju u kvizovima i video nagradnim igrama… Dodatno, Viberovim korisnicima stoji na raspolaganju besplatni paket Viber Stikera FK Barselone, dok je korisnicima u SAD dostupna i mogućnost ekskluzivne kupovine iz Barsine on-lajn radnje – direktno kroz četovanje na Viberu. 
 
Vlasnik aplikacije Rakuten Viber – japanski i azijski džin u elektronskoj trgovini, Rakuten Grupa, postala je vodeći globalni sponzor tima iz Katalonije od 2017 do 2021 – sa mogučnošću produženja ugovora. Ovo partnerstvo bi trebalo da značajno doprinese razvoju Barsine platforme digitalne komunikacije – putem svih raspoloživih i inovativnih vidova Rakutenove tehnologije – na radost igrača, uprave, navijača i on-lajn kupaca. 
 
U čast ustanovljenja ovog jedinstvenog partnerstva u svetu sporta danas, na specijalnoj promociji za Istočnu Evropu organizovanoj u Moskvi, zvanicama su se obratili Globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber, Đamel Agaua (Djamel Agaoua), kao i Glavni menadžer digitalnih platformi FK Barselona, Rožer Gastro Navaro – podelivši sa zvanicama planove za razvoj digitalne komunikacije sa obožavaocima kluba širom sveta putem Vibera. 
 
"FK Barselona je presrećna zbog partnerstva sa Rakuten Grupom i Viberom, i jedva čekamo da otpočnemo sa zajedničkim stvaranjem i razvojem kanala i platformi digitalne komunikacije nove ere. U tom smislu, planiramo dinamičan rast i proširenje komunikacije sa našim obožavateljima širom sveta, u timskom duhu sportskog i poslovnog fer-pleja", naglasio je Gastro Navaro. 
 
“Ponosni smo na partnerstvo sa jednim od najboljih fudbalskih klubova u istoriji sporta. Zahvaljujući ovom partnerstvu i iskustvu naše matične kompanije Rakuten, Viber će ponuditi brojne interaktivne funkcije milionima Barsinih navijača širom sveta – i to na jednom mestu. Time što će njeni navijači moći da se momentalno informišu o aktivnostima igrača i kluba putem zvaničnog Javnog naloga FK Barselone na Viberu, da ćaskaju, razmenjuju stikere i šopinguju – već imamo osećaj da smo postali deo Barsinog tima – pred kojim je samo – sve veći uspeh!” zaključio je Đamel Agaua. 
 
O aplikaciji Rakuten Viber - Rakuten Viber spaja ljude, bez obzira na to ko su i odakle potiču. Naših 800+ miliona korisnika širom sveta imaju na raspolaganju širok dijapazon funkcija – kao što su četovi licem-u-lice, video pozivi, razmena poruka unutar grupa i opštenje sa njihovim omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Mi obezbeđujemo bezbedne i besplatne uslove našim korisnicima, unutar kojih razmenjuju svoje emocije i doživljaje. Rakuten Viber je članica Rakuten Grupacije kompanija, svetskog lidera u elektronskoj trgovini i finansijskim uslugama, i zvanična platforma za komunikaciju FK Barselona. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svetu. 

Za više pitanja, obratite nam se na media@viber.com

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena