vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
ZOË KRAVITZ NOVA GLOBALNA AMBASADORKA ZA MAKEUP YSL BEAUTÉ
Izvor: L'Oreal Luxe PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Očaravajući talenat. Od trenutka kada je debitovala na malim ekranima, časopis Variety  ju je u više navrata isticao kao jednu od najperspektivnijih glumica. Njena glumački talent u HBO hit mini seriji „Velike male laži“ oduševljava mnogobrojnu publiku širom sveta. Ona je zvezda čije vreme tek dolazi… čim se pojavi na ekranu, svi pogledi su upereni u nju.
 
Ikona stila. Najpoznatiji  svetski modni časopisi je redovno opisuju kao osobu sa urođenim osećajem za stil i naprosto je obožavaju jer krši modna pravila i izražava svoju ličnost kroz jedinstven stil oblačenja. Zbog ležernog stila prožetog daškom savremenog glamura, stekla je mnogobrojne obožavateljke, koje verno prate njene objave na Instagramu.
 
Izvor nadahnuća. Ona je autentična umetnica koja u svakom segmentu života hrabro i samouvereno izražava svoje pravo ja.
 
Ona je... Zoë Kravitz.
 
YSL Beauté je izuzetno ponosan što može da poželi dobrodošlicu ovoj mladoj umetnici u porodicu YSL globalnih ambasadorki za makeup. Kao YSL muza, Zoë je od ranije prisutna na američkim društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije sa cool šminkom i savete o stilu za aktivne mlade žene. Učestvuje  i u projektu YSL Beauté Before the Light, koji predstavlja nepoznate talentovane muzičare iz svih delova sveta. Zoë im pomaže da zablistaju na pozornici i izraze svoju ličnost uz čarobnu moć makeup-a.
 
Promotivne aktivnosti vezane za Tatouage Couture, prvu u nizu inovativnih kampanja sa Zoë u glavnoj ulozi, počinju u avgustu 2017. Ona je osoba koja savršeno utelovljava inovativno i buntovno nasleđe predvodnika stila, kuće YSL.
 
„YSL Beauté je jedan od mojih omiljenih brendova. Njegov neodoljivi spoj sofisticiranog šika i 'sirovijih' elemenata daje mi predivnu slobodu da se izrazim kroz modu i lepotu. Oduvek me asocira na opuštenu autentičnost, prožetu odvažnom snagom i neustrašivošću. Jako sam uzbuđena zbog saradnje sa ovom legendarnom modnom i kozmetičkom kućom“. ZOË KRAVITZ

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena