vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
Viber pružio novo iskustvo komunikacije Sigetovim “građanima”
Izvor: Providence
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka je najavila početak svoje nove kampanje koja će poklonicima letnjih festivala pružiti posve novo iskustvo – posebno priređene za Siget Festival u Mađarskoj! Nju će ove sezone po prvi put činiti besplatni paket prvih animiranih Viber stikera „Crazy Sztickerz by Sziget” (“Ludi stikeri Sigeta) koji je zabeležio čak 300,000 preuzimanja u prva tri dana po uvođenju na Viber – kao i David, originalni Viber čet bot, prisutan na Sziget Viber Public Account-u, koji će obavljati ulogu festivalskog vodiča od 09-16. avgusta za Sigetove “Građane” (“Sziget Szitizens”) tokom cele nedelje trajanja festivala. Najviše razmenjivan stiker aktuelnog paketa je “Make It Double” – prevazišavši “Love” stiker iz prošle sezone.

Siget i Viber ovim nastoje da digitalni doživljaj festivala podignu na viši nivo putem novih, interaktivnih funkcija. Korisnici koji besplatno preuzmu animirane “Lude stikere Sigeta” će moći da obogate svoje razgovore šarenim i zabavnim sadržajem poput festivalskih jednoroga, majmuna – muzičara i više duhovitih izraza koji su smisaono povezani sa događajem. Pored animiranih festivalskih stikera koji su po prvi put dostupni u Mađarskoj, digitalno iskustvo je pojačano prisustvom Davida – zvaničnog čet bota Sigetovog Viber Javnog naloga (“Sziget Viber Public Account”) koji će obavljati ulogu festivalskog vodiča – time što će im pomagati pri kupovini karata, deliti informacije o programu i aktivnostima širom festivalskog prostora – kao i prenositi vremensku prognozu za period trajanja događaja.    

Saradnja između Siget Festivala i Vibera otpoćela je prošle godine, uz impresivan uspeh postignut kroz skoro 1.5 miliona preuzetih i 8 miliona podeljenih paketa festivalskih Siget stikera na Viberu.    

„Siget je uvek bio sklon uvođenju novih, inovativnih rešenja u svoje kanale komunikacije” – izjavio je Tamaš Kadar, Direktor Organizacionog odbora Festivala. “Po prvi put ćemo ove godine koristiti poslednju generaciju animiranih Viber stikera – što se smatra za jedinstvenu inicijativu u našoj zemlji” – dodaje Kadar.     

Preuzmite besplatno animirane “Lude stikere Sigeta” („Crazy Sztickerz by Sziget”) i upoznajte se sa Davidom, festivalskim vodičem koji će vam se naći na raspolaganju tokom najvećeg letnjeg festivala Centralne Evrope.

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena