vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
TEKST    
 
       
2x2 KARTE: Jelena Jovović, Vasil Hadžimanov i Oleg Kirejev
Izvor: Kulturna-inicijativa PR
vaši komentari (0) Komentari pošaljite komentar

Delimo 2 x 2 karte za tri dzez koncerta koja će se održavaju  15, 22. i 29. juna od 21h u klubu Amfora na Dunavu. Prvi koncert je zakazan za 15.06. nastupaće Jelena Jovović i bend (vokal), zatim za 22.06 Vasil Hadžimanov Trio (klavir). Rođendanski koncert i 29.06. Oleg Kireyev Band (saxofon). Koncerti počinju u 21h, i traju do 23:30. Karte se mogu poručiti preko telefona +381 62 8447 294 ili kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

15.06. Jelena Jovović i bend (vokal)

Jelena Jovović je izvrsna srpska vokalistkinja i guru  džeza. Ona održava solo koncerte, drži radionice i predavanja, snima mjuzikle, sarađuje s istaknutim muzičarima Evrope, SAD-a i Srbije među kojima su: Fric Pauer, Oliver Kent, Bob Muver, Mark Marfi, Johanes Enders, Stiv Vilijams, Šila Džordan, Endi Bej, Big Bend RTS, Stjepko Gut, Duško Gojković, Bojan Zulfikarpašić, Vasil Hadžimanov…
 
22.06 Vasil Hadžimanov Trio (klavir). Rođendanski koncert

Vasil Hadžimanov Bend u 2017 godine slavi 20 godina postojanja i rada na muzičkoj sceni. Do sada su objavili 6 albuma koji su osvojili brojne nagrade, dok je njihova muzika proglašena za umetnička dela od visokog nacionalnog i kulturnog značaja za Srbiju. Vasilova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) u njegovoj muzici je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici.

29.06. Oleg Kireyev Band (saxofon)

Oleg Kirejev je poznata ličnost u džezu od 1984. godine, a od 1990-ih nastupa na brojnim međunarodnim festivalima. Za Kireyeva koji je ostvario puno inovativnih i provokativnih džez projekata u izvođačkoj karijeri koja traje tri decenije žurnal „The Express and Star“ kaže da je on „ruski saksofonista s reputacijom virtuoza nadarenog za teški sving i veliko uzbuđenje”. „Neverovatno dobar ”, „lagan i entuzijastičan” i „sa stilom i prvoklasan” fraze su muzičkih kritičara koje su napisane o zvuku njegovog saksofona. Navešćemo samo neke od festivala na kojima je nastupao: „London Jazz Festival”, njujorški „Jazz Improv Festival” i „Montreux Jazz Festival”. Legendarni muzičar Bad Šank kaže: „Olegovo sviranje je predivna kombinacija žanrova koja uključuje mnoštvo svirača. Čujem eho 20-ih i Džona Koltrejna u kombinaciji sa nestrukturalnim džezom”.  Prošle godine njegov bend "Orlanje" nastupio je na Nišvilu pred desetine hiljada ljudi. 17. maja 2017. Oleg Kirejev je nastupa na Kolarcu.

Restoran “Amfora”
Bulevar Nikole Tesle bb, Zemunski Kej

www.restoranamphora.co.rs

 
vaši komentari (0) Komentari   pošaljite komentar
 
povratak na prethodnu stranu
 
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena