vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
VAŠI KOMENTARI NA TEKST:
 
 
Definicija braka
Izvor: Internet
SVE ZA VENČANJE pošaljite komentar
  redakcija Ogledalce:  
Ljiljo, molim Vas da na e-mail naše redakcije pošaljete tekst koji vi čitate u toku ceremonije venčanja. Možete da napišete i neki svoj komentar u sklopu istog, ako želite, koji bismo mi stavili na sajt sa napomenom da očekujemo komentare i sugestije posetilaca sajta. Pozdrav, redakcija Ogledalce
  ljilja:  
Ja sam matičar u jednom gradu u Vojvodini. Tačno je da Vam treba i uverenje o državljanstvu. Za slučaj da Vam je to upisano u nekom drugom mestu obratite se matičaru telefonom, sigurno će vam poslati na kućnu adresu. Volela bih da objavite komentare o matičarima za vreme trajanja čina venčanja. Da li je tekst koji se čita predug, preozbiljan, da li tu treba nešto menjati, naravno koliko zakon to dozvoljava.
  Gordana:  
Sklopila sam brak prošle nedelje. Ono što ste izostavili da pomenete od dokumentacije potrebne za sklapanje braka je i uverenje o državljanstvu, čak iako ste rođeni u gradu gde se zakazuje venčanje.
Ja od rođenja živim u jednom gradu, ali problem je u tome što je moj otac rođen u drugom gradu. Sve do 1980. godine važilo je pravilo upisa u knjigu drzavljana po mestu rođenja oca. Čitav događaj smo morali da odložimo dok ja ne dobijem državljanstvo iz jednog grada u Vojvodini, gde sam morala da se lično pojavim, jer nikoga od rođaka tamo nemam.
Kako su migracije stanovništva bile učestale u proteklih 15-tak godina u našoj zemlji, mladi ljudi se mogu sresti i sa ovakvom vrstom problema, na šta valja upozoriti.
 
 
povratak na tekst pošaljite komentar
 
1 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena