vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
GASTRONOMIJA    
 
  FIRME   MALI OGLASI
       
  Kućna dostava hrane   Gastronomija mali oglasi
  Ketering usluge   Ketering usluge
  Kuvana jela za poneti    
  Zdrava hrana    
  Kafeterije / Čajdžinice    
  Čokoladni / slatki kutak    
       
 
       
DANI FRUŠKOGORSKIH VINA
Izvor:
vaši komentari (0) Komentari

Ustаnovа studentski kulturni centаr Novi Sаd će u petаk i subotu, 13. i 14. oktobrа 2017. orgаnizovаti mаnifestаciju pod nаzivom "Dаni fruškogorskih vinа", u prostoru SKCNS Fаbrikа u tzv. Kineskoj četvrti u Novom Sаdu (Bul. despotа Stefаnа 5), od 18 do 24 čаsovа.  Učestvovаće deset proizvođаčа vinа Fruškogorskog vinogorjа. Uz degustаciju i prodаju vinа, rаkijа i sirevа, progrаm će biti obogаćen rаdionicom i pаnelom. Rаdionicа će biti održаnа u petаk 13. oktobrа nа temu upаrivаnjа hrаne i vinа.   opširnije Opširnije...

HRANA BOGOVA: DELIKATESNI PONEDELJAK i BITEF DIONIZIJE
Izvor: Bitef
vaši komentari (0) Komentari

U skladu sa najavljenim gostovanjem pozorišnog spektakla "Olimp" u režiji Jana Fabra, ali i temom vraćanja epici i narativima Bitef tim kuvaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru. U skladu sa ovogodišnjom temom festivala EPIK TRIP ili Epsko putovanje, predstavom-spektaklom OLIMP Bitef tim je odlučio da priredi Bitef dionizije za svoju publiku, i prijatelje sponzore i goste. U to ime u ponedeljak, 4.9. od 19 časova na tradicionalnom Delikatesnom ponedeljku u KC Gradu, Bitef tim pripremaće za svoju publiku delikatese iz Grčke, kako bi se pripremili i skupili snagu za sve ono što nas očekuje u septembru.   opširnije Opširnije...

Frikom sladoledi ponovo na Adi
Izvor: Represent
vaši komentari (0) Komentari

Beograđani, kao i njihovi gosti ovog leta moći će da uživaju u Frikomovim sladoledima na Adi Ciganliji, jer je ova kompanija dobila dozvolu za postavljanje  frižidera sa sladoledima. Ada Ciganlija, važi za omiljeno izletište sugrađana, koji leto i tople dane ne mogu zamisliti bez sunca, kupanja i najboljeg osveženja – sladoleda, koji će ove sezone biti dostupan na popularnom  „beogradskom  moru“. Svi oni koji budu provodili letnje dane na Adi imaće priliku da ponovo uživaju u Frikomovom sladoledu, jer je dogovor o postavljanju frižidera, postignut između kompanija Frikom i JP Ada Ciganlija.
   
opširnije Opširnije...

Predstavljena monografija „Čudo u Čibu“
Izvor: Red Communication d.o.o.
vaši komentari (0) Komentari

Povodom obeležavanja 125 godina postojanja pivare u Čelarevu, kompanija Carlsberg Srbija predstavila je monografiju „Čudo u Čibu“, prvi pisani dokument o istoriji pivare. Monografija je svečano predstavljena u starom dvorcu Dunđerski u Čelarevu, pred velikim brojem zvanica, predstavnika Pokrajinkse vlade, diplomatskog kora, lokalne samouprave i medija. Gostima su se obratili predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, otpravnik poslova ambasade Danske u Srbiji, Morten Skovgaard Hensen, kao i generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija, Vladimir Vava.   opširnije Opširnije...

Prvi humanitarni Krempita maraton u Beogradu
Izvor: PR UKUSA BEOGRADA
vaši komentari (0) Komentari

Najpopularniji beogradski gastro vodič ˝Ukus Beograda˝ (ukusbeograda.rs) poziva Vas da zajedno sa nama učestvujete u realizaciji i promociji prvog humanitarnog ˝Beogradskog krempita maratona˝! Ukus Beograda je internet portal koji je posvećen ugostiteljstvu i gastronomiji glavnog grada ali i promociji turističkih i društvenih sadržaja prestonice i drugih gradova u Srbiji. Za svoje aktivnosti dobili smo nagradu „TOP 5“ sajtova u kategoriji slobodnog vremena od uglednog magazina PC Press i učestvovali smo kao govornici i panelisti na svim relevantnim konferencijama na temu gastronomije i internet poslovanja u zemlji i regionu.   opširnije Opširnije...

Iceberg Salat Centar pokrenuo projekat
Izvor: Blink
vaši komentari (0) Komentari

Iceberg Salat Centar, lider u proizvodnji i pakovanju salata, povrća i voća na domaćem tržištu, pokrenuo je projekat "Mali poljoprivrednici". Cilj projekta je da se najmlađima približi proces uzgajanja povrća i voća kako bi se motivisali da od najranijeg uzrasta krenu da se hrane zdravo i steknu zdrave navike. Projekat podrazumeva organizovane posete kompaniji, dece uzrasta od 4 do 10 godina. U prvom delu posete deca zajedno sa agronomima kompanije obilaze njive na kojima mogu videti kako se salata i ostalo povrće uzgaja na otvorenom polju i u plastenicima.   opširnije Opširnije...

Novi neXt Smoothie - pametni voćni snack od sada na tržištu
Izvor: Represent Communications
vaši komentari (0) Komentari

Porodica neXt sokova od danas je bogatija za još jednog člana, neXt Smoothie - pametni voćni snack,  pripremljen od mešavine više vrsta voća!  U svom sastavu nema dodatu vodu, šećer kao ni arome. Uz to odlikuje ga bogat ukus, gustina i osećaj sitosti koji pruža nakon konzumiranja. neXt Smoothie dolazi u dva ukusa: mango, narandža, marakuja, banana, jabuka i limun kao i crveno grožđe, borovnica, malina, jagoda, banana, jabuka i kruška.   opširnije Opširnije...

Najbolji svetski somelijeri hvale srpsku rakiju!
Izvor: PRess Serbia
vaši komentari (0) Komentari

Od 18-21. marta ove godine je, već tradicionalno, u Dizeldorfu održan jedan od najvećih  sajmova vina i destilata na svetu – Prowein 2017. Ova izložba smatra se najprofesionalnijom te vrste. Više od 6.500 izlagača uzelo je učešća i predstavilo sebe svetu na najbolji mogući način. Sajam je za tri dana posetilo više od 60.000 posetilaca – kupaca i distributera sa svih kontinenata. Posetioci su, prema zvaničnoj statistici, uglavnom bili specijalizovani trgovci vinima i destilatima, hotelijeri, i ljudi iz gastronomije.   opširnije Opširnije...

GOÛT DE FRANCE / GOOD FRANCE / UKUSI FRANCUSKE
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari

Posle fantastičnog uspeha dve svetske „francuske“ večere koja su organizovane u martu 2015. i 2016, sa zadovoljstvom je najavljeno i treće izdanje Ukusa Francuske za utorak, 21. mart 2017. godine. Koncepcija je ostala ista: širom planete, restorani, od skromnih bistroa do najekskluzivnijih tačaka na gastronomskoj karti sveta,  ponudiće svojim gostima za večeru više od 1000 menija u čast francuske gastronomije. Godine 2015. počelo se sa 1000 restorana, drugo izdanje je okupilo 1700 restorana, a za 2017. cilj je čak 2000 restorana, šefova i menija u ponudi!   opširnije Opširnije...

Anđelkin izbor za Dan zaljubljenih
Izvor: Red Communication d.o.o.
vaši komentari (0) Komentari

Simpatična glumica Anđelka Prpić, poznata po ulozi u popularnoj humorističkoj seriji koja je osvojila region, iskoristila je malo slobodnog vremena između snimanja kako bi svojoj porodici priredila slatko iznenađenje za Dan zaljubljenih. Glumica je na opšte oduševljenje prisutnih u popularnom lancu pekara „Hleb&kifle“ ljubazno ćaskala sa osobljem koje joj je pomoglo da izabere specijalnu tortu u obliku srca.   opširnije Opširnije...

Podrum WINEART i Nešović Fine Arts galerija
Izvor: Red Communication d.o.o.
vaši komentari (0) Komentari

Podrum WINEART i Nešović Fine Arts galerija pozivaju Vas u četvrtak 8. decembra 2016. godine od 18.00 do 21.00 na druženje uz  Wino Aperitivo sa ukusom umetnosti - GOST UMETNIK ŽIVKO GROZDANIĆ GERA. Ovog četvrtka Wino Aperitivo, zahvaljujući saradnji sa Nešović Fine Arts galerijom, obogatiće razgovor uz vino sa poznatim umetnikom Živkom Grozdanićem Gerom.   opširnije Opširnije...

Pruna na 11. Sajmu etno hrane i pića
Izvor: PR
vaši komentari (0) Komentari

Vinarija i destilerija Pruna, najmlađa članica Putnik grupe, izložiće svoja vina i rakije po prvi put na 11. Sajmu etno hrane i pića koji se održava od 23. do 26. novembra 2016. godine u hali 3 Beogradskog sajma, zajedno sa više od 400 domaćih i inostranih proizvođača hrane i pića pripremanih po tradicionalnim receptima na tradicionalan način. Štand vinarije i destilerije Pruna se nalazi u sklopu štanda Regionalne privredne komore Požarevca.   opširnije Opširnije...

WHISKEY FAIR // MIKSER HOUSE
Izvor: Preventer
vaši komentari (0) Komentari

Beograd je od ove godine bogatiji za još jedan sajam, kome će se obradovati brojni hedonisti a posebno ljubitelji viskija. Prvi SAJAM VISKIJA u Beogradu održaće se 19. i 20. novembra u Mikser House-u. Irski, škotski, američki…preko 50 vrsta ovog pića biće predstavljeno beogradskoj publici uz sjajan celodnevni program. Zamišljen kao događaj koji će u toku dva dana trajanja imati izuzetno bogat program.   opširnije Opširnije...

DRINK EXPO - „ŠKOLA KOKTELA“
Izvor: Snar Group
vaši komentari (0) Komentari

Drink expo – manifestacija posvećena ljubiteljima pića i tečne hrane, održaće se 16. i 17. januara u shopping centru „Delta city“. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u degustaciji alkoholnih i bezalkoholnih pića, različitih vrsta tečne hrane, kao i  raznovrsnom programu koji su pripremili izlagači. Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode i brendove, od onih neophodnih poput vode, sokova, mlečnih proizvoda, tečne hrane, pa sve do onih u kojima uživaju  – bela i crvena vina, kao i razne vrste žestokih pića. Neki od njih pripremili su i specijalna iznenađenja i takmičenja za sve posetioce manifestacije, a najbolje među njima očekuju vredne nagrade.   opširnije Opširnije...

Mlečni proizvodi bez laktoze
Izvor: Communis
vaši komentari (0) Komentari

U savremenoj medicini sve više je zabeleženih oblika netolerancije na laktozu, mlečni šećer, koji je dominantno prisutan u mlečnim proizvodima. Glavni izvori laktoze su mleko i mlečni proizvodi. S druge strane 70% neophodnog dnevnog unosa kalcijuma se osigurava ovom grupom namirnica, a jednostranim izbacivanjem mleka i mlečnih proizvoda iz ishrane povećava se rizik od preloma, osteoporoze i hipertenzije, te ugrožava unos drugih esencijalnih nutrijenata prisutnih u mleku, kao što su proteini i vitamin B2.
Organizam netolerantan na laktozu, njenim unosom počinje da pati od otežanog varenja, bolova u stomaku i bolne nadutosti. Konkretno, u našem regionu više od polovine stanovništva je u određenoj meri netolerantno na laktozu i to je pojava koja je u izuzetnoj progresiji.  
opširnije Opširnije...

 
Arhiva ARHIVA TEKSTOVA    
 
Add to favourites Upiši Ogledalce u Bookmarks / Favorites E-mail Preporuči Ogledalce
 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena