vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
GASTRONOMIJA  / Arhiva tekstova
 
 
Torte u obliku srca za Dan zaljubljenih
09.02.2011
Izvor: Communis
vaši komentari (0) Komentari

U susret Danu zaljubljenih, lanac pekara Hleb & Kifle pripremio je specijalnu ponudu za sve one koji budu hteli da svoju voljenu osobu iznenade slatkim zalogajima. U svim pekarama Hleb & Kifle nalaze se narudžbenice putem kojih, već od danas, možete rezervisati vašu Saher tortu ili Čiz kejk u obliku srca.

Saher torta i Čiz kejk u obliku srca koštaće 890 dinara.

Poklonite tortu kao znak ljubavi nekome koga volite
14. februara.  
opširnije Opširnije...

Dan zaljubljenih – Dan Najlepših želja
u TC Ušće
09.02.2011
Izvor: Imelda
vaši komentari (0) Komentari

Soko Štark poziva zaljubljene i sve one koji žele porukom da se obrate voljenoj osobi, da u nedelju i ponedeljak, 13. i 14. februara posete štand ove kompanije u tržnom centru Ušće i učestvuju u takmičenju za najlepšu izjavu ljubavi. Parovi će ispisivati svoje najlepše ljubavne poruke na digitalnim tablama, što će istovremeno biti emitovano na LCD ekranima.

Pobedničkim parovima će najslađe želje uslišiti kompanija Soko Štark darivanjem paketa slatkiša.  
opširnije Opširnije...

Beogradski Salon Slatkiša
26 – 28. novembar 2010.
23.11.2010
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji, drugi po redu, Beogradski Salon Slatkiša SLATKE PRIČE održaće se u periodu od 26 – 28. novembra u beogradskom Sava Centru. Pored domaćih konditora, hand-made čokolaterija, poslastičarnica i starih zanata, nastupiće i proizvođači slatkih proizvoda iz regiona. Predviđena je degustacija i prodaja slatkih proizvoda, od kojih se neki po prvi put pojavljuju na našem tržištu. Za sve posetioce ulaz je slobodan, a mnogobrojne humanitarne organizacije će se potruditi da deo proizvoda i atmosfere prenesu i onima koji nisu u mogućnosti da dođu.   opširnije Opširnije...

Beogradska čajanka
24 – 28. novembar 2010.
21.11.2010
Izvor: filmpublikart.net
vaši komentari (0) Komentari

Nakon sedam uspešno održanih festivala u Nišu, organizacioni tim FILM PUBLIK ART u saradnji sa udruženjem "Jovan Tucakov" iz Sokobanje, po prvi put organizuje Međunarodni Festival lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja "Beogradska čajanka" u holu Dvorane Doma sindikata na Trgu Nikole Pašića, u novom terminu od 24. do 28. novembra 2010. Ovaj festival je otkazan, usled loseg vremena i velikog vetra, na prostoru SC Olimp gde je prvobitno bio zakazan za oktobar.

Ciljevi ove jedinstvene manifestacije su upoznavanje javnosti sa raspoloživim prirodnim resursima i obimom njihove eksploatacije u Srbiji, doprinos povećanju plasmana proizvoda i izvoza na ino-tržište, ukazivanje na mogućnosti organizovanog plantažiranja lekovitog bilja u Srbiji, promocija upotrebe lekovitog i aromatičnog bilja u domaćinstvu i podsticanje nadležnih institucija da uzmu aktivno učešće u ostvarivanju misije "za humanije gradove i zdraviji život u njima"  
opširnije Opširnije...

Jesenji festival zdravlja
29, 30. i 31. oktobar 2010. godine
29.10.2010
Izvor: Festival zdravlja
vaši komentari (0) Komentari

Jesenji festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine i nege, biće održan 29, 30. i 31. oktobra, od 10 do 20 sati, u Domu vojske Srbije.  Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije i bolnice, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Cilj festivala je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i da na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života. Slogan pod kojim će biti održan ovogodišnji festival je Za zdravo potomstvo!  
opširnije Opširnije...

Knjiga Slatke priče najavljuje
Drugi Beogradski Salon Slatkiša
22.10.2010
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga pojaviće se pravi slatkiš za dušu – knjiga Slatke priče. Zahvaljujući zajedničkom naporu i ogromnom entuzijazmu Beogradskog Salona Slatkiša i Enco Book-a, preko pedeset autora dobilo je priliku da na jedinstven način nađe put do čitalačke publike.
Ovo je ujedno i najava predstojećeg, drugog po redu Beogradskog Salona Slatkiša Slatke priče koji će se održati od 26. – 28. novembra u Sava centru.  
opširnije Opširnije...

Novi zaslađivač Sucrazit
24.09.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Strauss Adriatic predstavio proizvod na bazi sucraloze, namenjen dijabetičarima i svima koji vode računa o pravilnoj ishrani

Kompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT, na bazi sukraloze. Ovaj niskokalorični zaslađivač, originalno se dobija od šećera i na tržištu Srbije će moći da se nađe u prahu, kao i u tečnom obliku. Kao i šećer, Sucrazit zadržava svoju prirodno slatku aromu, tako da je veoma pogodan za kuvanje, kao i za pečenje. Sucrazit je vodeći brend u mnogim svetskim državama, kao što su SAD, Rusija, Ukrajine, Rumunija i ostale zemlje Baltičkog regiona, a na tržištu Srbije će se naći uskoro u prodavnicama i apotekama.  
opširnije Opširnije...

Na Belgrade Beer Festu 900.000 ljudi
Beograd dobio najmasovniji festival u Evropi
23.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Poseta na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji je održan od 18. do 22. avgusta na Ušću, premašila je sva očekivanja, pa i prognoze Beogradske kulturne mreže, koja je producent festivala. Po redovnim merenjima oko ponoći, kada je gužva bila najveća, kroz Ušće je, tokom pet festivalskih večeri, prošlo oko 900.000 ljudi. Belgrade Beer Fest je time postao najmasovniji evropski festival. Posle pet dana i posle nastupa četrdeset izvođača, Belgrade Beer Fest zatvoren je sinoć izvanrednim koncertom grupe Van Gog, nastupom DJ Mausa i DJ Lapca kao i takmičenjem u brzom ispijanju piva – Lavovski cug.   opširnije Opširnije...

Novi Plazma keksić za decu
10.07.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Spajajući provereni Plazma kvalitet sa obogaćenom formulom od 12 vitamina i 3 minerala, Bambi donosi novi omiljeni keks za decu, ali i njihove roditelje.

Savršena kombinacija vitamina i minerala u Plazma keksićima u obliku laneta Bambija, mace Mice, psića Lakija, veverice Vece, zeke Peke i mede Bruna, zadovoljiće znatiželju roditelja i decu učiniti srećnom.  
opširnije Opširnije...

Belgrade Beer Fest 2010
18 – 22. avgust, Ušće
08.07.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće održan na Ušću, najlepšem otvorenom koncertnom prostoru u Beogradu, od 18. do 22. avgusta. Očekuje se da će poseta premašiti prošlogodišnji rekord, kada se, za pet festivalskih večeri, okupilo više od pola miliona ljudi. Očekivanja se baziraju na činjenici da interesovanje za Beer Fest, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, raste iz godine u godinu, kao i na garanciji Beogradske kulturne mreže, producenta festivala, da će ovogodišnji muzički program prevazići sve prethodne.

Ulaz je, kao i uvek, besplatan!  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena