vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
ZDRAVLJE I MEDICINA  / Arhiva tekstova
 
 
Centar Balans Medika
Najava besplatnih predavanja za februar
Izvor: Balans Medika
vaši komentari (0) Komentari

Zdravlje je prva i prirodna čovekova potreba. Čovek savremenog doba, pritisnut svakodnevnicom, u borbi za opstanak i egzistenciju, uz stalne brige i stres, zaboravio je da misli na sebe i svoje zdravlje. Zadatak Centra za uravnotežen i kvalitetan život Balans Medika je da „vrati“ čoveka prirodi, omogući mu da sagleda prirodne zakone, umesto što ih krši, pomogne mu da uspostavi narušenu  ravnotežu u sebi, oko sebe i u celom univerzumu. To je moguće samo ako sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti: fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu.

Najava besplatnih predavanja za mesec februar  
opširnije Opširnije...

Beogradska čajanka
24 – 28. novembar 2010.
21.11.2010
Izvor: filmpublikart.net
vaši komentari (0) Komentari

Nakon sedam uspešno održanih festivala u Nišu, organizacioni tim FILM PUBLIK ART u saradnji sa udruženjem "Jovan Tucakov" iz Sokobanje, po prvi put organizuje Međunarodni Festival lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja "Beogradska čajanka" u holu Dvorane Doma sindikata na Trgu Nikole Pašića, u novom terminu od 24. do 28. novembra 2010. Ovaj festival je otkazan, usled loseg vremena i velikog vetra, na prostoru SC Olimp gde je prvobitno bio zakazan za oktobar.

Ciljevi ove jedinstvene manifestacije su upoznavanje javnosti sa raspoloživim prirodnim resursima i obimom njihove eksploatacije u Srbiji, doprinos povećanju plasmana proizvoda i izvoza na ino-tržište, ukazivanje na mogućnosti organizovanog plantažiranja lekovitog bilja u Srbiji, promocija upotrebe lekovitog i aromatičnog bilja u domaćinstvu i podsticanje nadležnih institucija da uzmu aktivno učešće u ostvarivanju misije "za humanije gradove i zdraviji život u njima"  
opširnije Opširnije...

Javni Reiki čas
Izvor: Udruženje Reiki Srbije
vaši komentari (0) Komentari

Opština Stari grad u Beogradu i udruženje „Reiki Srbije“ organizuju
Javni Reiki čas – uvodno predavanje o Reiki metodi.

01. decembar u 18h
Tema: “Uticaj Reikija na um i psihu čoveka”, predavač dr. Žarko Ilić, psihoterapeut i Reiki Master, stručni konsultant udruženja „Reiki Srbije“.

Svečana sala opštine Stari grad,
Makedonska 42
Ulaz je slobodan  
opširnije Opširnije...

AMP analiza organizma, novembarska akcija Balans Medike i Ogledalca
Izvor: Balans Medika i Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Balans Medika i Ogledalce u novembru organizuju akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Tri člana/ice Ogledalce kluba (izabranih metodom potpune slučajnosti) koji budu učestvovali u ovoj akciji, dobiće jednu AMP analizu organizma u Balans Medici.

Prevencija bolesti je bolja od lečenja

Najnovije dostignuće savremene dijagnostike XXI veka, AMP neinvazivni analizator krvi, u roku od 3 do 10 minuta, prikazuje više od 100 parametara bez vađenja krvi, koji karakterišu životno važne funkcije organizma. Merenje se provodi uz pomoć sofisticiranog kompjuterskog sistema i 5 mikroprocesora koji se pričvrste na telo čoveka, dok udobno sedi. Za analizu na AMP aparatu nema posebnih priprema i mogu ga koristiti svi, od najmlađih do najstarijih.
Aparat fascinira svojim mogućnostima, preciznošću i funkcionalnošću, ne samo pacijente već i lekare. Konsultacija traje do 60 minuta i za to vreme dobijate preciznu analizu psihofizičkog stanja organizma, stanje vašeg imunološkog sistema, kao i predispozicije za eventualni nastanak bolesti (infarkt, diabetes, moždani udar). Dobijate preporuku i savet za odgovarajuće terapije i tretmane.  
opširnije Opširnije...

Dance4life
15.11.2010
Izvor: Dance4life
vaši komentari (0) Komentari

Dance4life je internacionalni projekat koji je pokrenut u cilju borbe protiv HIV/AIDS-a. Sam  projekat se sprovodi u 28 zemalja u svetu. Ideja ovog projekta je edukacija mladih ali korišćenjem savremenih medija učenja kao što je vršnjačka edukacija, muzika, ples, ritam. Ciljevi projekta dance4life su da motivišu mlade uzrasta od 13 do 19 godina da menjaju svoje okruženje svojim pozitivnim stavovima ali i borbom protiv diskriminacije obolelih od HIV-a. Nosioci programa dance4life Srbija su Jazas i Centar E8.   opširnije Opširnije...

Jesenji festival zdravlja
29, 30. i 31. oktobar 2010. godine
29.10.2010
Izvor: Festival zdravlja
vaši komentari (0) Komentari

Jesenji festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine i nege, biće održan 29, 30. i 31. oktobra, od 10 do 20 sati, u Domu vojske Srbije.  Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije i bolnice, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Cilj festivala je da građani dobiju informacije i savete stručnjaka iz različitih oblasti i da na jednom mestu nađu niz sadržaja koji će im pomoći da očuvaju zdravlje i unaprede kvalitet života. Slogan pod kojim će biti održan ovogodišnji festival je Za zdravo potomstvo!  
opširnije Opširnije...

Pokrenut sajt posvećen bolestima centralnog nervnog sistema
28.09.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Na Trgu slobode u Novom Sadu 21. septembra je obeležen Svetski dan borbe protiv Alchajmerove bolesti pod sloganom „Demencija – Vreme je za akciju“ u organizaciji Udruženja građana "Alchajmer". Cilj je podizanje svesti građana o opasnosti i rasprostranjenosti ove bolesti kod nas i u svetu.

Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, 120.000 ljudi u Srbiji boluje od Alchajmerove bolesti, a lekovima se leči svega 4.000.  
opširnije Opširnije...

Novi zaslađivač Sucrazit
24.09.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Strauss Adriatic predstavio proizvod na bazi sucraloze, namenjen dijabetičarima i svima koji vode računa o pravilnoj ishrani

Kompanija Strauss Adriatic predstavila je novi zaslađivač SUCRAZIT, na bazi sukraloze. Ovaj niskokalorični zaslađivač, originalno se dobija od šećera i na tržištu Srbije će moći da se nađe u prahu, kao i u tečnom obliku. Kao i šećer, Sucrazit zadržava svoju prirodno slatku aromu, tako da je veoma pogodan za kuvanje, kao i za pečenje. Sucrazit je vodeći brend u mnogim svetskim državama, kao što su SAD, Rusija, Ukrajine, Rumunija i ostale zemlje Baltičkog regiona, a na tržištu Srbije će se naći uskoro u prodavnicama i apotekama.  
opširnije Opširnije...

Dajte krv, 17 – 19. avgust
Još jedna društvena kampanja Belgrade Beer Festa
10.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Belgrade Beer Fest, koji se ove godine održava na Ušću od 18. do 22. avgusta, poznat je i po tome što ga prate društveno odgovorne kampanje i akcije. Beogradska kulturna mreža, kao producent Belgrade Beer Fest festivala, pokrenula je još jednu društveno odgovornu kampanju i akciju, ovog puta u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Ušće Shopping Centrom. 

Tokom tri dana – 17, 18. i 19. avgusta - od 12 do 19 časova, građani će moći da daju krv u transfuziomobilu koji će se nalaziti na platou ispred Ušće Shopping centra, ispred Štanda društvene kampanje Belgrade Beer Festa.  
opširnije Opširnije...

Svetski dan bez duvanskog dima
Ostavi i pobedi
31.05.2010
Izvor: Ministarstvo zdravlja
vaši komentari (0) Komentari

Svetski dan bez duvanskog dima obeležava se nizom manifestacija u Beogradu. Ovogodišnja tema koju je odredila Svetska zdravstvena organizacija nosi naziv  "Devojčice i žene kao meta duvanske industrije".

Programe će predstaviti i brojne ustanove na posebnim štandovima medju kojima su domovi zdravlja sa savetovalištima za odvikavanje od pušenja, udruženja, farmaceutske kuće, sponzori, kao i Medicinski i Farmaceutski fakultet.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena