vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
KUĆA I BAŠTA  / Arhiva tekstova
 
 
Jesenja ponuda u Gradstoru
15.10.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Radnim danom i subotom od 14 do 21h u Gradstoru možete naći originalne radove domaćih dizajnera: majce sa zanimljivim printovima, unikatne dukseve, haljine, suknje, torbe, cegere, veliki izbor nakita i bedževa kao, kapa i šešira. Pored odevnih predmeta Gradstor predstavlja i dizajnirane predmete za kućnu upotrebu: činije, unikatne tanjire sa printovima, šolje, lampe, poslužavnike.

Od skoro našu zanimljivu ponudu obogatili smo i pažljivo izabranim komadima vintage garderobe, naočara i značaka.

Hvala vam što podržavate domaće dizajnere.

Gradstor
Braće Krsmanović 4

Radno vreme:
radnim danima 14-21h, subotom 14-20h
nedeljom ne radi  

Beogradski festival cveća
23 – 26. septembar 2010.
20.09.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski festival cveća je trodnevna multimedijalna manifestacija koja će biti održana od 23. do 26. septembra 2010. godine, i to 23. septembra u Kulturnom centru GRAD, od 24. septembra do 26. septembra u galeriji Progres, 25. septembra i 26. septembra na Platou, i 25. septembra u Studentskom parku (program za decu).

Teme festivala kreću se u okviru urbane ekologije i kulture, zaštite, uređenja i razvoja urbanih pejzaža, cvetnog dizajna i srodnih oblasti. Festival je koncipiran u nekoliko programskih celina sa edukativnim, kulturno-zabavnim, promotivnim i izložbenim programom. Deo programa biće usmeren na stručnu javnost, a deo programa biće otvoren za široku populaciju građana Beograda i okoline. BFC je neprofitan događaj, edukativnog, promotivnog i zabavnog karaktera, a nosilac projekta je udruženje građana EKOsfera iz Beograda.  
opširnije Opširnije...

Skadarlija voli Moj stočić
16.09.2010
Izvor: Vanguard communications
vaši komentari (0) Komentari

Kuća Đure Jakšića i hotel Petit Piaf
Skadarska 34
Skadarlija voli stočić
tri godine akcije „Moj stočić“
17. septembar, 18h

Akcija „Moj stočić“ pokrenuta je na inicijativu Sekretarijata za obrazovanje grada Beograda i uz svesrdnu pomoć Jasne Maksimović, koja je započela saradnju sa Draganom Ognjenović, autorom projekta „Moj stočić”.

Na početku su u akciju „Moj stočić“ bile uključene dve škole za decu sa smetnjama u razvoju: Stefan Dečanski, Beograd i Sveti Sava, Umka, potom se priključile i škole: Veljko Ramadanović, Zemun, Dušan Dugalić, Beograd, Dragan Kovačević, Beograd, Sava Jovanović Sirogojno, Zemun, Srednja zanatska škola, Beograd, Kosovski Božuri iz Kosovske
Mitrovice.  
opširnije Opširnije...

Moda za kuću
31. mart – 9. april 2010.
01.04.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Moda za kuću
Galerija KC Grad
Braće Krsmanović 4
31. mart – 9. april 2010.

Prolećna izložba nameštaja i upotrebnih predmeta za kuću čiji su autori domaći dizajneri predstavlja više od 30 autora. Vrlo originalna rešenja, reciklaža i ekološki pristup kao i veština u izradi, primenjeni su u vrlo bogatoj ponudi predmeta koje ćemo izloiti. Prerađeni ili oslikani komadi nameštaja, reciklirane lampe, ručno rađeni komadi keramike i još mnogo, mnogo toga u Kulturnom centru Grad.  
opširnije Opširnije...

Moda za kuću
03.02.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni Front i KC Grad su u decembru 2009. pokrenuli još jedan projekat koji za cilj ima promociju domaćih umetnika koji se bave izradom nameštaja i upotrebnih predmeta za kuću.
Moda za kuću je održana u periodu od 1. do 11. decembra 2009. Odlična poseta i reakcije publike dokaz su da smo na pravom putu. Sledeće izdanje Mode za kuću planirano je za 31. mart 2010. Izložba će trajati deset dana i biće prodajna.

Ukoliko se bavite izradom, reciklažom i redizajnom nameštaja ili pravite simpatične upotrebne predmete za kuću prijavite se na: kuca@culturalfront.net

Prijave poslati od 1. februara do 20. marta.

  

Moda za kuću
01 – 10. decembar 2009
01.12.2009
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Moda za kuću
Galerija KC Grad
Braće Krsmanović 4
01 – 10. decembar 2009

Moda za kuću je prodajna izložba nameštaja i kućnih upotrebnih predmeta i biće otvorena svakog dana u periodu od 12 do 20h do 10. decembra.

Ovo je prva u nizu izložbi koje će se baviti dizajnom nameštaja i kućnih sitnica a u najvećem broju su delo domaćih autora. Izložen je  veliki broj predmeta koji uključuju komade nameštaja, posude, jastuke, torbe, ukrase, svećnjake, lampe, pa čak i ručno rađene sapune.  
opširnije Opširnije...

Merix gel – prvi tečni deterdžent u segmentu ekonomičnih deterdženata u Srbiji
11.09.2009
Izvor: Communis
vaši komentari (0) Komentari

Kompanija Henkel lansirala je na tržište novi proizvod – Merix gel – prvi tečni deterdžent u segmentu ekonomičnih deterdženata u Srbiji.

Merix gel je dostupan u dve veličine, 1,5 i 4,5 litre, i tri varijante: Miris Proleća, za sve tipove veša, Merix Color Jorgovan i Merix Color Bademovo Mleko, za obojeni veš.  
opširnije Opširnije...

Publikum kalendar za 2008.
15.11.2007
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Novo izdanje Publikum kalendara je konceptualno-tematski "Vodič za život u 2008." koji vizuelno spaja snove, želje i ciljeve svojstvene za svaku Novu godinu.
Dvanaest renomiranih dizajnera iz Srbije, Kine, Afrike, Bosne, Kanade, Velike Britanije, Slovenije i SAD-a kreirali su kalendarske strane za ovaj, u pravom smislu reči, kroskulturalni i interdisciplinarni projekat.  
opširnije Opširnije...

Ambijent koji nas okružuje - Ogledalo naše duše
Izvor: Magazin
vaši komentari (0) Komentari

Police zatrpane starim časopisima, ormani puni izbledelih majica i demode garderobe, fioke koje kipe od papira i kojekakvih sitnica koje ničemu ne služe, ostave, podrumi i garaže natrpane svim onim što nam više ne treba, jeste ne samo slika neuredne, zapuštene kuće bez duše, već i odraz psihičkog stanja osoba koje u njoj borave.

Urednost i dobra organizacija prostora u kome živimo nije samo stvar higijene i lepog vaspitanja već utiče i na naše psiho-fizičko zdravlje.  
opširnije Opširnije...

Zelena oaza Vašeg kupatila
Izvor: cyberbulevar.com
vaši komentari (0) Komentari

Čak i u najmanjem kupatilu naći će se mesto za koju zelenu biljku. Iako im je dom na nekom drugom mestu neke od lepih biljaka će se i tu dobro osećati.

Iako je dom paprati Pityrogramma chrysophylla i Nephrolepsis exaltata u šumi, sa dovoljno vode u tanjiru, one se mogu fino udomaćiti i u kupatilu nekog gradskog stana. Kako biste sprečili da vrhovi listova požute, prskajte ih vodom. Savet za dekoraciju u mediteranskom stilu: uz saksiju stavite vrećice s lavandom i lepe sapunčiće.  
opširnije Opširnije...

 
1  2 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena