vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
SVE ZA DECU  / Arhiva tekstova
 
 
Ulica otvorenog srca 2011
Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
20.12.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, Privredne komore Beograda, Opštine Stari Grad, pozorišta "Atelje 212" i pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke, ovogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca, koja je postala prepoznatljiv brend i prevazišla okvire Beograda, odvija se pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!

Veliko interesovanje i potreba ljudi da 01. januara u 12 časova budu u Svetogorskoj ulici, da učestvuju u humanitarnim akcijama onoliko koliko mogu, kao i prisustvo mnogobrojnih gostiju iz inostranstva u programima "Ulice otvorenog srca", znak su dobre volje i značaja ove manifestacije.  
opširnije Opširnije...

Novogodišnji i božićni sajam knjiga
u Domu sindikata
15.12.2010
Izvor: Studio B
vaši komentari (0) Komentari

Priliku da za novogodišnje i božićne praznike kupite knjigu kojom ćete obradovati sebe ili nekog drugog imate u holu Doma sindikata gde je otvoren tradicionalni Novogodišnji i božićni sajam knjiga, koji će trajati do 15. januara 2011.

U ponudi ima više od 1.000 novih naslova i 46 izlagača a na štandovima su izloženi naslovi domaćih pisaca, strani bestseleri, enciklopedije, rečnici, sa popustima od 20 do 60 odsto. Pojedini izlagači, pored popusta, za kupljenu knjigu poklanjaju još jednu po njihovom izboru.  
opširnije Opširnije...

Pozovi Beograd 011
Gradski doček Nove 2011. godine
13.12.2010
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski doček Nove godine na gradskim trgovima već godinama je prepoznatljiv brend ne samo u Beogradu, već i u čitavom regionu. Odlikuje ga poseban beogradski duh, koji osnažen i ojačan novogodišnjim programima, nudi nezaboravan provod i izuzetnu zabavu svim Beograđanima i dobrodošlim gostima sa različitih meridijana. Program, koncept, mesta dešavanja, poruka koju šaljemo svetu formiraju jedinstven, zabavan, ali istovremeno i kulturan stil našeg prestonog grada.

I ovog 31. decembra, Grad Beograd poklanja svojim sugrađanima i gostima Beograda spektakularan doček Nove 2011. godine na Platou ispred Doma Narodne skupštine.  
opširnije Opširnije...

Dečji dan za Prihvatilište
10.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Laguna kao najveći izdavač u zemlji pokrenula je inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta u kojem žive mladi željni znanja i otkrivanja novih svetova, koje im samo knjiga može pružiti.

Pozivamo vas da 11. decembra u 12  časova posetite knjižaru Delfi SKC, gde će se deca iz Prihvatilišta družiti sa brojnim ličnostima iz javnog i kulturnog života koje su podržale inicijativu Lagune da Prihvatilište dobije svoju prvu biblioteku. Poznate ličnosti će tog dana dati svoj doprinos tako što će doneti najmanje jednu knjigu koju će pokloniti Prihvatilištu. Posetioci takođe mogu dati svoj doprinos tako što će pokloniti bar jednu knjigu. Ovom prilikom pozivamo i druge izdavače da se ugledaju na Lagunu i poput nas doniraju knjige. Akcija će trajati do 2. aprila, kada je Svetski dan knjige za decu i tada ćemo sumirati rezultate.  
opširnije Opširnije...

50. jubilarni Novogodišnji sajam
16 – 30.decembar 2010
10.12.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari

Jubilarni 50. Novogodišnji sajam održava se od 16. do 30. decembra u halama 1, 2 i 3,  kao i na otvorenom prostoru. Reč je o manifestaciji koja uz izmenjeno ime – umesto nekadašnjeg Vašar, sada je Novogodišnji sajam, ima i izmenjen koncept.

Novogodišnji sajam je smotra sa bogatim sadržajem, smotra čija nekadašnja vašarska funkcija – rasprodaja robe široke potrošnje, polako odumire. Zahvaljujući različitim sadržajima ova manifestacija se pretvorila u kulturno-zabavnu feštu.  
opširnije Opširnije...

Beogradski Salon Slatkiša
26 – 28. novembar 2010.
23.11.2010
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji, drugi po redu, Beogradski Salon Slatkiša SLATKE PRIČE održaće se u periodu od 26 – 28. novembra u beogradskom Sava Centru. Pored domaćih konditora, hand-made čokolaterija, poslastičarnica i starih zanata, nastupiće i proizvođači slatkih proizvoda iz regiona. Predviđena je degustacija i prodaja slatkih proizvoda, od kojih se neki po prvi put pojavljuju na našem tržištu. Za sve posetioce ulaz je slobodan, a mnogobrojne humanitarne organizacije će se potruditi da deo proizvoda i atmosfere prenesu i onima koji nisu u mogućnosti da dođu.   opširnije Opširnije...

Dance4life
15.11.2010
Izvor: Dance4life
vaši komentari (0) Komentari

Dance4life je internacionalni projekat koji je pokrenut u cilju borbe protiv HIV/AIDS-a. Sam  projekat se sprovodi u 28 zemalja u svetu. Ideja ovog projekta je edukacija mladih ali korišćenjem savremenih medija učenja kao što je vršnjačka edukacija, muzika, ples, ritam. Ciljevi projekta dance4life su da motivišu mlade uzrasta od 13 do 19 godina da menjaju svoje okruženje svojim pozitivnim stavovima ali i borbom protiv diskriminacije obolelih od HIV-a. Nosioci programa dance4life Srbija su Jazas i Centar E8.   opširnije Opširnije...

Najveći regionalni Festival nauke
3, 4 i 5. decembra u Beogradu
01.11.2010
Izvor: Festival nauke
vaši komentari (0) Komentari

Četvrtu godinu za redom u Beogradu će se 3, 4 i 5. decembra održati najveći regionalni Festival nauke koji ima za cilj da nauku predstavi zanimljivom, zabavnom i korisnom u svakodnevnom životu.

Obeležiće ga dvadeset pet postavki, prave male laboratorije, četiri zanimljive izložbe kao i zabavne radionice za decu, filmovi i dvadeset sedam inspirativnih predavanja o životu i svemu što nas okružuje. Domaći ali i brojni strani naučnici imaće zadatak da svakom posetiocu, bez obzira na godine i obrazovanje, na zabavan način približe naizgled komplikovan svet nauke.  
opširnije Opširnije...

3. sajam obrazovanja Zvonce
26 – 30. oktobar, Hala 2, nivo C
26.10.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski sajam, kao društveno odgovorna firma, je pre tri godine počeo sa organizovanjem Sajma obrazovanja, pod simboločnim nazivom „Zvonce". Manifestacija na jedan neposredan način obuhvata sve segmente obrazovnog sistema i time doprinosi ukupnim naporima društva usmerenim u pravcu unapređenja i razvoja zasnovanim na znanju.

Održava se istovremeno sa Međunarodnim sajmom knjiga i tematski srodnim sajmovima „Učila" i „Biro-Expo", u vremenu od 26. do 30. oktobra 2010. godine, u Hali 2-Nivo C, uz učešće 30 izlagača.  
opširnije Opširnije...

Knjiga Slatke priče najavljuje
Drugi Beogradski Salon Slatkiša
22.10.2010
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Na ovogodišnjem Sajmu knjiga pojaviće se pravi slatkiš za dušu – knjiga Slatke priče. Zahvaljujući zajedničkom naporu i ogromnom entuzijazmu Beogradskog Salona Slatkiša i Enco Book-a, preko pedeset autora dobilo je priliku da na jedinstven način nađe put do čitalačke publike.
Ovo je ujedno i najava predstojećeg, drugog po redu Beogradskog Salona Slatkiša Slatke priče koji će se održati od 26. – 28. novembra u Sava centru.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6 
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena