vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Di-džej zagrevanje za Beer Fest
isped Ušće Šoping centra
09.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Od 18. do 22. avgusta, za vreme trajanja osmog, najvećeg do sada, Belgrade Beer Festa, svakog dana, od 14 do 22 časa, biće organizovana zabava, druženje i slušanje kvalitetnog di-džej programa. Ova okupljanja dešavaće se na Platou ispred Ušće Šoping centra u okviru Beck’s Meeting Point Ušća.   opširnije Opširnije...

Izložba spomenara - U srcu sam te zaključala
21 jul – 03. avgust 2010.
21.07.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (2) Komentari

Izložba spomenara - U srcu sam te zaključala
Veliko Gradište kod Srebrnog jezera
Kneza Lazara 12 (Glavna ulica)
Vesna Mirilo
21 jul – 03. avgust 2010.
Otvaranje izložbe sreda 21. jul, 19 časova

Izložba spomenara U srcu sam te zaključala je kulturološko-dokumentarni projekat koji ima za cilj predstavljanje i popularisanje spomenara.
Sveščice koje su devojke u Srbiji u strogoj tajnosti popunjavale stihovima još početkom XX veka, vremenom su se menjale, ali kroz sve te godine nisu prestale da odišu divnim emocijama. U njima ima svačega: od prave poezije, preko fotografija prijatelja, pramena kose, isečaka iz štampe, crteža, pa sve do sladunjavih stihova bez ikakve umetničke vrednosti.  
opširnije Opširnije...

Belef 2010
16. jul – 08. avgust 2010.
12.07.2010
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Ove godine Beogradski letnji festival - BELEF, pod sloganom’’Na novom talasu’’, pokušаće da predstavi Beograd kao kulturni centar regiona, kao grad koji i preko leta ima kvalitetnu kulturnu ponudu i tolerantnu, komunikativnu, urbanu suštinu.

Nizom koncerata, izložbom fotografija, projekcijom filmova, tribinama, obeležićemo u okviru Beogradskog letnjeg festivala, koji se ove godine organizuje od 16. jula do 08. avgusta, pod sloganom ’’Na novom talasu’’, trideset godina novog talasa, kao poslednjeg velikog urbanog praska, muzičkog i umetničkog pokreta u Srbiji i celoj bivšoj Jugoslaviji.  
opširnije Opširnije...

Novi Plazma keksić za decu
10.07.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Spajajući provereni Plazma kvalitet sa obogaćenom formulom od 12 vitamina i 3 minerala, Bambi donosi novi omiljeni keks za decu, ali i njihove roditelje.

Savršena kombinacija vitamina i minerala u Plazma keksićima u obliku laneta Bambija, mace Mice, psića Lakija, veverice Vece, zeke Peke i mede Bruna, zadovoljiće znatiželju roditelja i decu učiniti srećnom.  
opširnije Opširnije...

Belgrade Beer Fest 2010
18 – 22. avgust, Ušće
08.07.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest biće održan na Ušću, najlepšem otvorenom koncertnom prostoru u Beogradu, od 18. do 22. avgusta. Očekuje se da će poseta premašiti prošlogodišnji rekord, kada se, za pet festivalskih večeri, okupilo više od pola miliona ljudi. Očekivanja se baziraju na činjenici da interesovanje za Beer Fest, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, raste iz godine u godinu, kao i na garanciji Beogradske kulturne mreže, producenta festivala, da će ovogodišnji muzički program prevazići sve prethodne.

Ulaz je, kao i uvek, besplatan!  
opširnije Opširnije...

Biram da recikliram, 07. jul – 17. avgust
Društvena kampanja Belgrade Beer Festa
07.07.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Donesite prazne limenke – čuvajte prirodu!

Štand društvene kampanje „Biram da recikliram 2010“ ove godine nalazi se na platou ispred Tržnog Centra Ušće. Reč je o nastavku prošlogodišnje kampanje „Biram da recikliram“ koju je marketinški magazin Taboo nagradio kao jednu od najboljih u 2009.

Građani mogu na štand donositi prazne limenke od 07. jula do 17. avgusta, koje potom, zahvaljujući fondu Recan i kompaniji Ball Packaging Europe, odlaze u reciklažu. Prošle godine, više od 15.000 ljudi na ovaj način je pokazalo brigu o zaštiti životne sredine i očuvanju okoline u kojoj živimo.  

Počinje gradnja Beogradske komedije
05.07.2010
Izvor: Informativna služba Gradske opštine Palilula
vaši komentari (0) Komentari

Zabadanjem prvog krampa u koren divljeg rastinja na prostoru budućeg pozorišta, glumac Dragan Gagi Jovanović simbolično je označio početak radova na izgradnji novog pozorišta, prvog posle 43 godine u Beogradu.
U tom poduhvatu, su ga, takođe u kompletnoj građevinarskoj opremi, podržali dva barda srpskog pozorišta teatrolog Jovan Ćirilov i pisac Dušan Kovačević kao i predsednik opštine Palilula Danilo Bašić.  
opširnije Opširnije...

Pokretni inkluzivni muzej na Adi Ciganliji
03.07.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Najbolji studentski radovi u okviru projekta Pokretni inkluzivni muzej biće izloženi na Adi Ciganliji, kod restorana Jezero, od 02. do 11. jula.
Svi posetioci Ade na ovaj način imaće priliku da se upoznaju sa zanimljivim dizajnom upotrebnih predmeta koji olakšavaju život osobama sa invaliditetom i njihovim porodicama.  
opširnije Opširnije...

Letnja ponuda u Gradstoru
01.07.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Do 15. jula u Gradstoru možete naći najveći izbor radova domaćih dizajnera: letnje sandale, torbe, slamnate šešire, suknje, haljine, nejinteresantnije komade nakita i još mnogo toga

Gradstor
Braće Krsmanović 4

Radno vreme:
radnim danima 14-21h, subotom 14-20h
nedeljom ne radi
  

Koncert Josipe Lisac i prikupljanje sredstava za opremanje Sigurne kuće u Nišu
26.06.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari

Umetnost davanja pokreće novu fazu ovog jedinstvenog dobrotvornog projekta tokom koje će u Nišu organizovati niz događaja od kojih će se prikupljati sredstva za opremanje Sigurne kuće u Nišu.

Najznačajaniji događaj u okviru ove faze je koncert jedne od najvećih pop diva sa naših prostora, Josipe Lisac, zakazan za nedelju 27. juna s početkom u 21 čas na Letnjoj pozornici u niškoj Tvrđavi.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena