vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Skadarlija voli Moj stočić
16.09.2010
Izvor: Vanguard communications
vaši komentari (0) Komentari

Kuća Đure Jakšića i hotel Petit Piaf
Skadarska 34
Skadarlija voli stočić
tri godine akcije „Moj stočić“
17. septembar, 18h

Akcija „Moj stočić“ pokrenuta je na inicijativu Sekretarijata za obrazovanje grada Beograda i uz svesrdnu pomoć Jasne Maksimović, koja je započela saradnju sa Draganom Ognjenović, autorom projekta „Moj stočić”.

Na početku su u akciju „Moj stočić“ bile uključene dve škole za decu sa smetnjama u razvoju: Stefan Dečanski, Beograd i Sveti Sava, Umka, potom se priključile i škole: Veljko Ramadanović, Zemun, Dušan Dugalić, Beograd, Dragan Kovačević, Beograd, Sava Jovanović Sirogojno, Zemun, Srednja zanatska škola, Beograd, Kosovski Božuri iz Kosovske
Mitrovice.  
opširnije Opširnije...

Druženje sa piscima subotom
15.09.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Od ove subote počinje druženje sa Laguninim bestseler piscima u prostorijama Eurosalona u TC Rodić u Novom Beogradu. Čitaoci će imati priliku da od 12 do 14 sati razgovaraju sa autorima čitanih knjiga, dobiju potpise i kupe željene knjige.

Prvi autor koji ove subote, 18. septembra, otvara ova druženja je Ivana Kuzmanović, pisac "Lemurove ljubavi", "Manje od tri" i "Amor portenjo". Naredne subote čitaoce dočekuje poznata TV novinarka Vesna Dedić Milojević, autor hita leta "Zuvek u srcu".  
opširnije Opširnije...

44. BITEF 10.
15 – 25. septembar 2010.
14.09.2010
Izvor: bitef.rs
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski internacionalni teatarski festival (BITEF) otvoriće 15. septembra uveče u Sava centru belgijski reditelj Jan Lauers (Lauwers), a potom će biti izvedena njegova predstava "Izabelina soba"

Jedan od selektora Bitefa, Jovan Ćirilov, rekao je novinarima da je belgijski reditelj zvezda ovogodišnjeg festivala i dodao da će, pored "Izabeline sobe", koju će moći da pogleda i publika u Novom Sadu, biti izvedena i Lauersova predstava "Kuća jelena".  
opširnije Opširnije...

Aukcija pirotskih ćilima
10.09.2010
Izvor: Suveniri Srbije
vaši komentari (0) Komentari

Turistička organizacija Srbije
Čika Ljubina 8/1, Beograd
Aukcija pirotskih ćilima

Pozivamo vas na aukciju pirotskih ćilima Zanatske zadruge za izradu ćilima i suvenira  „Damsko Srce“ koje će se održati u utorak, 14. septembra 2010. godine u 18:00 časova u Turističkoj organizaciji Srbije, Čika Ljubina 8/1, Beograd. Potvrde dolaska na telefon: 011/65-57-127.

Pred-aukcijska izložba će trajati od 09. do 13. septembra 2010. godine.  

Salvador Dali, Božanstveni svetovi
03. septembar – 14. novembar 2010.
01.09.2010
Izvor: PR InsomniaPREVENT
vaši komentari (0) Komentari

Muzej istorije Jugoslavije, Muzej 25. maj
Botićeva 6, Dedinje, Beograd
Salvador Dali, Božanstveni svetovi
Divine Worlds
03. septembar – 14. novembar 2010.

Od 3. septembra do 14. novembra 2010. godine u Muzeju istorije Jugoslavije (Muzej 25. maj) u Beogradu, biće održana izložba izbora grafičkih dela Salvadora Dalija, u organizaciji  slovenačke galerije Deva Puri. Ovim povodom po prvi put u Srbiji, moći  će da se vidi preko 200 grafičkih listova iz dva najobimnija Dalijeva opusa: Biblia Sacra i Božanstvena komedija. Oba dela će biti prikazana u celosti.  
opširnije Opširnije...

Beograd svetlosti 2010
9 – 16. septembar
24.08.2010
Izvor: Kulturni centar Grad
vaši komentari (0) Komentari

Kroz pet programskih celina nazvanih “Sjaj iz mraka”, “Svetlucanje”, “Svetlosna gerila”, ”Svetlosni detektivi”, “Budućnost je sjajna” festival se obraća stručnjacima, studentima, školskoj i predškolskoj deci, kao i najširoj javnosti.

Festival posvećen kulturi svetla ove godine organizuje tri uzbudljive radionice: "Tehnike osvetljenja: rimejk scena", Mentor: Nebojša Radivojević - dizajner svetla, ”Umetnost VJ-inga”, Mentor: Nino Strohecker video umetnik i «Svetlosni detektivi», Mentor: Predrag Stojićević dizajner
svetla.  
opširnije Opširnije...

Na Belgrade Beer Festu 900.000 ljudi
Beograd dobio najmasovniji festival u Evropi
23.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Poseta na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji je održan od 18. do 22. avgusta na Ušću, premašila je sva očekivanja, pa i prognoze Beogradske kulturne mreže, koja je producent festivala. Po redovnim merenjima oko ponoći, kada je gužva bila najveća, kroz Ušće je, tokom pet festivalskih večeri, prošlo oko 900.000 ljudi. Belgrade Beer Fest je time postao najmasovniji evropski festival. Posle pet dana i posle nastupa četrdeset izvođača, Belgrade Beer Fest zatvoren je sinoć izvanrednim koncertom grupe Van Gog, nastupom DJ Mausa i DJ Lapca kao i takmičenjem u brzom ispijanju piva – Lavovski cug.   opširnije Opširnije...

Druženje sa Juricom Pađenom
Jugoton, 19. avgust u 14h
18.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Jurica Pađen i zagrebački rock sastav Aerodrom potpisivaće diskove u Jugotonu, Nušićeva 27, u četvrtak 19. avgusta u 14h. Svi fanovi i ljubitelji njihove muzike imaće prilike da se druže sa Juricom i ostalim članovima grupe.

Zbog obaveza koje imaju pred nastup na Beer Festu, Jurica i ekipa zadržaće se u Jugotonu 45 minuta.  
opširnije Opširnije...

Dosada ubija
11.08.2010
Izvor: Communis
vaši komentari (1) Komentari

Kompanija "Knjaz Miloš" i "Guarana" pokrenuli su kampanju "Dosada ubija" u želji da mlađoj populaciji otvore prostor i omoguće im da na različite načine izraze svoju kreativnost. Prva u nizu nesvakidašnjih "Guarana" grafit avantura je bilo i "uživo" iscrtavanje bilborda koji već ulepšavaju ulice Beograda.

U nedelju 15. avgusta organizuje se novo kreativno okupljanje: iscrtavanje grafita od 16 časova do ponoći, u Luci Beograd (Ulica Žorža Klemensoa 37, nastavak Francuske ulice na ulazu u Luku pored rampe). Za ovo nesvakidašnje okupljanje ulaz će biti slobodan.  
opširnije Opširnije...

Dajte krv, 17 – 19. avgust
Još jedna društvena kampanja Belgrade Beer Festa
10.08.2010
Izvor: Beogradska kulturna mreža
vaši komentari (0) Komentari

Belgrade Beer Fest, koji se ove godine održava na Ušću od 18. do 22. avgusta, poznat je i po tome što ga prate društveno odgovorne kampanje i akcije. Beogradska kulturna mreža, kao producent Belgrade Beer Fest festivala, pokrenula je još jednu društveno odgovornu kampanju i akciju, ovog puta u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Ušće Shopping Centrom. 

Tokom tri dana – 17, 18. i 19. avgusta - od 12 do 19 časova, građani će moći da daju krv u transfuziomobilu koji će se nalaziti na platou ispred Ušće Shopping centra, ispred Štanda društvene kampanje Belgrade Beer Festa.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena