vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Kejdžov muzički cirkus – Kuća puna muzike
21.10.2010
Izvor: Guarnerius
vaši komentari (0) Komentari

U Bitef teatru, 19. novembra u 20 časova, bice premijerno izveden projekat Kejdžov muzički cirkus – Kuća puna muzike, više-medijsko izvođenje inspirisano muzikom kultnog američkog kompozitora Džona Kejdža (John Cage) i njegovom pristupu komponovanju, teatru, pogledima na umetnost i odnosom prema životu.

Ovaj projekat pijanistkinje Nade Kolundžije i američkog reditelja Skota Fildinga otvoriće ovogodišnju 19. Međunarodnu tribinu kompozitora, naš najznačajniji internacionalni festival savremene muzike.  
opširnije Opširnije...

Gostovanje maestra Jovana Kolundžije
u Seulu
Izvor: Guarnerius
vaši komentari (0) Komentari

Naš istaknuti violinista, maestro Jovan Kolundžija, će na poziv Korejske fondacije Vlade Republike Južne Koreje (Korea Foundation), a na inicijativu Nj. E. gospodina Đonghe, ambasadora Republike Koreje u Beogradu, od 4. do 10. oktobra 2010. godine boraviti u Seulu.

Maestro Kolundžija će u sredu, 6. oktobra 2010. godine, održati majstorski kurs na Muzičkoj akademiji Seulskog univerziteta, a u petak, 8. oktobra Kolundžija će nastupiti u sali Mozart Hall, uz klavirsku saradnju poznate korejske pijanistkinje Čoi Song-Hje (Choi Seung-Hye). Na programu koncerta će biti dela Leklera, Baha i Bramsa.

Za Kolundžijin koncert u prestižnoj Mocart sali, vlada veliko interesovanje, a majstorski kurs na muzičkoj akademiji pri Seulskom narodnom univerzitetu, će okupiti najbolje mlade studente violine Seulskog univerziteta.  
opširnije Opširnije...

U susret 55. sajmu knjiga u Beogradu
28.09.2010
Izvor: BETA
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji 55. sajam knjiga u Beogradu, koji se održava od 25. do 31. oktobra, biće u znaku književnih jubileja, odnosno sećanja na Mešu Selimovića (1910-1982) i Lazu Kostića (1841-1910).

Urednica programa Međunarodnog beogradskog sajma knjiga Vladislava Gordić-Petković rekla je da će, pored veka od rođenja književnika Meše Selmovića i 150. godišnjice smrti pesnika Laze Kostića, raznovrsnim programima biti obeležen i vek srpskog stripa.  
opširnije Opširnije...

Pertinijeva akcija “Srećni sati za srećno dete“
28.09.2010
Izvor: PERTINI Toys
vaši komentari (0) Komentari

U susret obeležavanju tradicionalne “Dečje nedelje”, kuća igračaka Pertini organizuje akciju pod nazivom “Srećni sati za srećno dete” u periodu trajanja Dečje nedelje, od ponedeljka (04. oktobra 2010.godine) do nedelje (10. oktobra 2010.godine) u Pertini radnji na 2. spratu robne kuće “Beograđanka“, u srcu grada. (Masarikova 5).

Svakog radnog dana tokom Dečje nedelje pravo popusta od 10% na kupovinu bilo kog PERTINI proizvoda mogu ostvariti svi oni koji u srećnim satima, od 17:00h do 21:00h, posete Pertini prodavnicu u robnoj kući Beograđanka, kao i u subotu, 09. oktobra od 15:00h do 20:00h.  
opširnije Opširnije...

Oktobarska Moda za poneti 02. i 03. oktobra
27.09.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Posle letnje pauze, oktobarska Moda za poneti nas uvodi u jesenje/zimski serijal najuzbudljivijih modnih događaja.

02. oktobra od 17 do 22h i 03. oktobra od 14 do 22h uz podršku gradskih DJ-eva Dimitrija Stojanovića i Pavla Veljkovića u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanović 4, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim kolekcijama više od 70 domaćih i regionalnih autora.  
opširnije Opširnije...

Revija modnih kolekcija Maniera i Software
24.09.2010
Izvor: McCann Erickson Public Relations
vaši komentari (0) Komentari

Sava Centar, svečani ulaz A, scena Velike dvorane
Milentija Popovića 9, Novi Beograd
Maniera i Software
Utorak, 28. septembar 2010. godine, u 20 časova   

U organizaciji kompanije Tigar a.d. i Dragane Ognjenović, biće predstavljena nova kolekcija „Maniera“ i „Software“ za jesen-zimu 2010/11.

Dva brenda Maniera i Software nude nov način komunikacije, međusobno se dopunjujući. Maniera boji Software, darujući mu kolorit, a Software modnoj kolekciji gumene obuće daje jasnu identifikaciju i
univerzalnost.  
opširnije Opširnije...

Remake
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni centar Grad
Braće Krsmanović 4
Remake, prodajna izložba
Antea Arizanović Mutaović i Jovana Božović
26. septembar, 20 časova

Polazeći od ideje da je svaka kuća emotivni prostor u koji se kao u pazl slažu slike naših osećajnosti, ove dve umetnice su počele da tragaju za komadićima te stvarne i imaginarne slike i našle ih u detaljima. Zato dizajnerskom intervencijom bude i oživljavaju stare predmete i učitavaju im novi senzibilitet.  
opširnije Opširnije...

Psihomodo Pop ponovno na vinilu
23.09.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari

Poslednji album Psihomodo Pop-a “Jeee! Jeee! Jeee!” izašao je u februaru prošle godine, a s obzirom da vlada veliko interesovanje vernih fanova, ovaj album dobio je i svoje vinil izdanje.
Ovaj LP namenjen je svim obožavateljima Psihomodo Pop-a koji su ujedno i ljubitelji originalnog gramofonskog retro zvuka.

Ovo izdanje može se naći na policama Jugotonovih radnji u Beogradu i Subotici, i verujemo da će zadovoljiti i one najzahtevnije
audiofile.  
opširnije Opširnije...

Počinju građevinski radovi na novom beogradskom pozorištu
22.09.2010
Izvor: Informativna služba Gradske opštine Palilula
vaši komentari (0) Komentari

Prva faza radova na novom pozorištu u kompleksu palilulske Ustanove kulture završena je prošele nedelje, čime su se stekli uslovi za početak građevinskih radova.

U planu je da se zidovi starog zdanja obnove i da se do kraja građevinske sezone podigne krov novog beogradskog teatra.

Tim povodom glumac Dragan Gagi Jovanović će u četvrtak 23. septembra u 11 sati, na mestu buduće bine izvesti nekoliko kraćih humorističkih monologa. Podsećamo da je naš poznati glumac, zabadanjem prvog krampa u koren divljeg rastinja na ovom mestu simbolično označio početak radova na izgradnji novog pozorišta, prvog posle nekoliko decenija u Beogradu.  
opširnije Opširnije...

Beogradski festival cveća
23 – 26. septembar 2010.
20.09.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski festival cveća je trodnevna multimedijalna manifestacija koja će biti održana od 23. do 26. septembra 2010. godine, i to 23. septembra u Kulturnom centru GRAD, od 24. septembra do 26. septembra u galeriji Progres, 25. septembra i 26. septembra na Platou, i 25. septembra u Studentskom parku (program za decu).

Teme festivala kreću se u okviru urbane ekologije i kulture, zaštite, uređenja i razvoja urbanih pejzaža, cvetnog dizajna i srodnih oblasti. Festival je koncipiran u nekoliko programskih celina sa edukativnim, kulturno-zabavnim, promotivnim i izložbenim programom. Deo programa biće usmeren na stručnu javnost, a deo programa biće otvoren za široku populaciju građana Beograda i okoline. BFC je neprofitan događaj, edukativnog, promotivnog i zabavnog karaktera, a nosilac projekta je udruženje građana EKOsfera iz Beograda.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena