vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Književni dijalog u knjižari Delfi SKC
08.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Izuzetno kvalitetan književni program obogaćen je jednim sasvim novim konceptom promocije – otvorenim književnim tribinama na kojima će tri pisca polemisati na jednu temu.
Prava književna poslastica očekuje sve poštovaoce pisane reči sutra, 9. decembra u 18 sati, u knjižari Delfi SKC.

Prvo izdanje ciklusa „Književni dijalog“ biće posvećeno Beogradu, istoriji, stvarnosti i fikciji prestonice koja je poslužila kao dekor i inspiracija Mirjani Đurđević, ovogodišnjoj dobitnici najznačajnije regionalne književne nagrade „Meša Selimović“ za roman „Kaja, Beograd i dobri Amerikanac“, Verici Vinsent Kol koja je stvorila prvog beogradskog detektiva u romanu „Magični teatar ljubavi i smrti“, i Goranu Skrobonji koji je dao fiktivnu sliku Beograda nekada i u budućnosti u romanu „Čovek koji je ubio Teslu“.  
opširnije Opširnije...

Decembarska Moda za poneti
17, 18. i 19. decembra
06.12.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Kulturni centar Grad, Braće Krsmanović 4, svojoj publici poklanja finalno ovogodišnje izdanje Mode za poneti. Ovoga puta Moda traje čak tri dana i predstaviće najnovije kolekcije garderobe, nakita, torbi, muških i ženskih cipela ali i veliki izbor novogodišnjih ukrasa i upotrebnih predmeta za kuću.

Idealno mesto za pronalaženje poklona. Pripremite se za trodnevno uživanje uz 70 najkreativnijih dizajnera po našem izboru, uz neodoljivu muziku gradskih DJeva, toplu čokoladu, kuvano vino i sendviče.

17. decembar, od 17 do 22h
18. decembar, od 17 do 22h
19. decembar, od 14 do 22h  
opširnije Opširnije...

Zvuci Dalmacije u Sava centru
29.11.2010
Izvor: Jugoton-Croatia Records
vaši komentari (0) Komentari

Veliki koncert dalmatinskih pesama održaće se u nedelju 12. decembra u velikoj dvorani Sava centra sa početkom od 20 časova. Posle uspešnog koncerta posvećenog sevdalinki, produkcijska kuća „Haarlem“ nastavlja muzičko putovanje kroz autentično stvaralaštvo sa prostora bivše Jugoslavije pod sloganom istoimene pesme „More, more...“ koju će i u Beogradu lično izvesti Meri Cetinić.

Pored čuvene dalmatinske pevačice, na koncertu u Sava centru, publici će se predstaviti i velikani istog podneblja Vinko Coce, Tedi Spalato i Goran Karan. Prepoznatiljivu melodijsku pratnju, ali i specifično grupno pevanje dalmatinskih bisera izvodiće iskusne klape Kumpanji s Korčule i Kampanel iz Primoštena.

Ulaznice po cenama od 1600, 1800 i 2000 dinara prodaju se na blagajni Sava centra i u radnji Jugotona u Nušićevoj ulici.  
opširnije Opširnije...

Wedding Show
27. i 28. novembar 2010.
25.11.2010
Izvor: Reci da
vaši komentari (0) Komentari

Ne propustite Prvi Belgrade Wedding Show koji će se održati 27. i 28. novembra u hotelu Continental.

Potpuno moderan koncept venčanja koji svi dugo priželjkuju, a do sada nisu bili u mogućnosti da dožive na jednom mestu, sada, zahvaljujući organizatoru Časopisu Reci da posetioci će imati mogućnost da se upoznaju sa najboljim izlagačima iz industrije venčanja: agencije za organizaciju, dekoraciju, floristi, poslastičari, foto i video, saloni venčanica i muških odela, restorani, juveliri...  
opširnije Opširnije...

Beogradski Salon Slatkiša
26 – 28. novembar 2010.
23.11.2010
Izvor: slatkeprice.com
vaši komentari (0) Komentari

Ovogodišnji, drugi po redu, Beogradski Salon Slatkiša SLATKE PRIČE održaće se u periodu od 26 – 28. novembra u beogradskom Sava Centru. Pored domaćih konditora, hand-made čokolaterija, poslastičarnica i starih zanata, nastupiće i proizvođači slatkih proizvoda iz regiona. Predviđena je degustacija i prodaja slatkih proizvoda, od kojih se neki po prvi put pojavljuju na našem tržištu. Za sve posetioce ulaz je slobodan, a mnogobrojne humanitarne organizacije će se potruditi da deo proizvoda i atmosfere prenesu i onima koji nisu u mogućnosti da dođu.   opširnije Opširnije...

Beogradska čajanka
24 – 28. novembar 2010.
21.11.2010
Izvor: filmpublikart.net
vaši komentari (0) Komentari

Nakon sedam uspešno održanih festivala u Nišu, organizacioni tim FILM PUBLIK ART u saradnji sa udruženjem "Jovan Tucakov" iz Sokobanje, po prvi put organizuje Međunarodni Festival lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja "Beogradska čajanka" u holu Dvorane Doma sindikata na Trgu Nikole Pašića, u novom terminu od 24. do 28. novembra 2010. Ovaj festival je otkazan, usled loseg vremena i velikog vetra, na prostoru SC Olimp gde je prvobitno bio zakazan za oktobar.

Ciljevi ove jedinstvene manifestacije su upoznavanje javnosti sa raspoloživim prirodnim resursima i obimom njihove eksploatacije u Srbiji, doprinos povećanju plasmana proizvoda i izvoza na ino-tržište, ukazivanje na mogućnosti organizovanog plantažiranja lekovitog bilja u Srbiji, promocija upotrebe lekovitog i aromatičnog bilja u domaćinstvu i podsticanje nadležnih institucija da uzmu aktivno učešće u ostvarivanju misije "za humanije gradove i zdraviji život u njima"  
opširnije Opširnije...

Javni Reiki čas
Izvor: Udruženje Reiki Srbije
vaši komentari (0) Komentari

Opština Stari grad u Beogradu i udruženje „Reiki Srbije“ organizuju
Javni Reiki čas – uvodno predavanje o Reiki metodi.

01. decembar u 18h
Tema: “Uticaj Reikija na um i psihu čoveka”, predavač dr. Žarko Ilić, psihoterapeut i Reiki Master, stručni konsultant udruženja „Reiki Srbije“.

Svečana sala opštine Stari grad,
Makedonska 42
Ulaz je slobodan  
opširnije Opširnije...

AMP analiza organizma, novembarska akcija Balans Medike i Ogledalca
Izvor: Balans Medika i Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Balans Medika i Ogledalce u novembru organizuju akciju za članove/ice Ogledalce klub-a!

Tri člana/ice Ogledalce kluba (izabranih metodom potpune slučajnosti) koji budu učestvovali u ovoj akciji, dobiće jednu AMP analizu organizma u Balans Medici.

Prevencija bolesti je bolja od lečenja

Najnovije dostignuće savremene dijagnostike XXI veka, AMP neinvazivni analizator krvi, u roku od 3 do 10 minuta, prikazuje više od 100 parametara bez vađenja krvi, koji karakterišu životno važne funkcije organizma. Merenje se provodi uz pomoć sofisticiranog kompjuterskog sistema i 5 mikroprocesora koji se pričvrste na telo čoveka, dok udobno sedi. Za analizu na AMP aparatu nema posebnih priprema i mogu ga koristiti svi, od najmlađih do najstarijih.
Aparat fascinira svojim mogućnostima, preciznošću i funkcionalnošću, ne samo pacijente već i lekare. Konsultacija traje do 60 minuta i za to vreme dobijate preciznu analizu psihofizičkog stanja organizma, stanje vašeg imunološkog sistema, kao i predispozicije za eventualni nastanak bolesti (infarkt, diabetes, moždani udar). Dobijate preporuku i savet za odgovarajuće terapije i tretmane.  
opširnije Opširnije...

Dance4life
15.11.2010
Izvor: Dance4life
vaši komentari (0) Komentari

Dance4life je internacionalni projekat koji je pokrenut u cilju borbe protiv HIV/AIDS-a. Sam  projekat se sprovodi u 28 zemalja u svetu. Ideja ovog projekta je edukacija mladih ali korišćenjem savremenih medija učenja kao što je vršnjačka edukacija, muzika, ples, ritam. Ciljevi projekta dance4life su da motivišu mlade uzrasta od 13 do 19 godina da menjaju svoje okruženje svojim pozitivnim stavovima ali i borbom protiv diskriminacije obolelih od HIV-a. Nosioci programa dance4life Srbija su Jazas i Centar E8.   opširnije Opširnije...

Novembarska Moda za poneti 06. i 07. novembra
04.11.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Novembarska Moda za poneti nudi nam pravo rešenje za ove kišne dane i nadolazeću zimu. 06. novembra od 17h do 22h i 07. novembra od 14h do 22h uz podršku gradskih DJeva u Kulturnom centru Grad, Braće Krsmanović 4, imaćete priliku da se upoznate sa najnovijim kolekcijama više od 70 domaćih i regionalnih autora.

Moda za poneti nam uvek donosi najaktuelnije kreacije kada je u pitanju garderoba, obuća, torbe, nakit…  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena