vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Centar Balans Medika
Najava besplatnih predavanja za februar
Izvor: Balans Medika
vaši komentari (0) Komentari

Zdravlje je prva i prirodna čovekova potreba. Čovek savremenog doba, pritisnut svakodnevnicom, u borbi za opstanak i egzistenciju, uz stalne brige i stres, zaboravio je da misli na sebe i svoje zdravlje. Zadatak Centra za uravnotežen i kvalitetan život Balans Medika je da „vrati“ čoveka prirodi, omogući mu da sagleda prirodne zakone, umesto što ih krši, pomogne mu da uspostavi narušenu  ravnotežu u sebi, oko sebe i u celom univerzumu. To je moguće samo ako sagledamo sve aspekte čovekove ličnosti: fizičku, psihičku, emocionalnu i duhovnu.

Najava besplatnih predavanja za mesec februar  
opširnije Opširnije...

Gostovanje muzičkog pozorišta Varijete iz Ljubljane u Bitef teatru
11.01.2011
Izvor: Bitef Teatar
vaši komentari (0) Komentari

Gostovanje muzičkog pozorišta Varijete iz Ljubljane u Bitef teatru 14. januara u 20h VOLITE LI BAHA? / DO YOU LIKE BACH? Bachology Kvartet i 15. januara u 20h Double bill, dvojna predstava.

U projektu Volite li Baha? nastupaju četiri vrhunska multipraktik muzičara koji deluju na najrazličitijim područjima muzike: od solo i orkestarskih nastupa, preko muzike za pozorište, film i televiziju do različitih bendova i muzičke pedagogije, od filharmonije do tamnih klubova i pozorišnih scena, dok je Double bill, dvojna predstava, kabare nastao iz niza erotskih priča Pedra Almodovara a inspirisano bendom The Tiger Lillies.  
opširnije Opširnije...

Ulica otvorenog srca 2011
Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!
20.12.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, Privredne komore Beograda, Opštine Stari Grad, pozorišta "Atelje 212" i pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke, ovogodišnja manifestacija Ulica otvorenog srca, koja je postala prepoznatljiv brend i prevazišla okvire Beograda, odvija se pod sloganom Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!

Veliko interesovanje i potreba ljudi da 01. januara u 12 časova budu u Svetogorskoj ulici, da učestvuju u humanitarnim akcijama onoliko koliko mogu, kao i prisustvo mnogobrojnih gostiju iz inostranstva u programima "Ulice otvorenog srca", znak su dobre volje i značaja ove manifestacije.  
opširnije Opširnije...

Noć knjige
17. decembar
16.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

I ove zime ponovo ćemo biti „budni uz knjigu“. Izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu Skupštine grada Beograda, po treći put organizuju „Noć knjige – Your LMX moments“ pod sloganom „Budni uz knjigu“.

U petak, 17. decembra, od 18 časova do ponoći, na ekskluzivnim lokacijama Delfi knjižara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Valjevu i Čačku kupcima će osim izuzetno povoljnih cena knjiga, muzike, igrica i filmova biti ponuđeni i drugi zanimljivi sadržaji.

Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs, i svi naslovi sniženi od 30 do 70% moći će da se kupe pod istim uslovima preko Delfi sajta. Posebno iznenađenje za sve čitaoce samo za NOĆ KNJIGE je sniženje od 30% na Top 20 najčitanijih Laguninih naslova. Važiće i dodatni popust od 10% na tri i više kupljenih knjiga. U knjižari Delfi SKC u Beogradu knjige na stranim jezicima moći će da se kupe sa popustom od 15%, a za prvih 100 kupaca obezbeđene su poklon-knjige na engleskom jeziku.  
opširnije Opširnije...

Novogodišnja akcija u ШЛИЦ-u
Sve do 50%
15.12.2010
Izvor: ШЛИЦ
vaši komentari (0) Komentari

Novogodišnje veliko sniženje ШЛИЦ-u! Čak do 50%!
Požurite - svi artikli i u Beogradu i u Novom Sadu su na sniženju!

Beograd
Palmotićeva 23, tel: 011/323-64-29

Novi Sad
Nikole Pašića 13  

Novogodišnji i božićni sajam knjiga
u Domu sindikata
15.12.2010
Izvor: Studio B
vaši komentari (0) Komentari

Priliku da za novogodišnje i božićne praznike kupite knjigu kojom ćete obradovati sebe ili nekog drugog imate u holu Doma sindikata gde je otvoren tradicionalni Novogodišnji i božićni sajam knjiga, koji će trajati do 15. januara 2011.

U ponudi ima više od 1.000 novih naslova i 46 izlagača a na štandovima su izloženi naslovi domaćih pisaca, strani bestseleri, enciklopedije, rečnici, sa popustima od 20 do 60 odsto. Pojedini izlagači, pored popusta, za kupljenu knjigu poklanjaju još jednu po njihovom izboru.  
opširnije Opširnije...

Pozovi Beograd 011
Gradski doček Nove 2011. godine
13.12.2010
Izvor: Belef centar
vaši komentari (0) Komentari

Beogradski doček Nove godine na gradskim trgovima već godinama je prepoznatljiv brend ne samo u Beogradu, već i u čitavom regionu. Odlikuje ga poseban beogradski duh, koji osnažen i ojačan novogodišnjim programima, nudi nezaboravan provod i izuzetnu zabavu svim Beograđanima i dobrodošlim gostima sa različitih meridijana. Program, koncept, mesta dešavanja, poruka koju šaljemo svetu formiraju jedinstven, zabavan, ali istovremeno i kulturan stil našeg prestonog grada.

I ovog 31. decembra, Grad Beograd poklanja svojim sugrađanima i gostima Beograda spektakularan doček Nove 2011. godine na Platou ispred Doma Narodne skupštine.  
opširnije Opširnije...

Dečji dan za Prihvatilište
10.12.2010
Izvor: Laguna
vaši komentari (0) Komentari

Laguna kao najveći izdavač u zemlji pokrenula je inicijativu prikupljanja knjiga za biblioteku Prihvatilišta u kojem žive mladi željni znanja i otkrivanja novih svetova, koje im samo knjiga može pružiti.

Pozivamo vas da 11. decembra u 12  časova posetite knjižaru Delfi SKC, gde će se deca iz Prihvatilišta družiti sa brojnim ličnostima iz javnog i kulturnog života koje su podržale inicijativu Lagune da Prihvatilište dobije svoju prvu biblioteku. Poznate ličnosti će tog dana dati svoj doprinos tako što će doneti najmanje jednu knjigu koju će pokloniti Prihvatilištu. Posetioci takođe mogu dati svoj doprinos tako što će pokloniti bar jednu knjigu. Ovom prilikom pozivamo i druge izdavače da se ugledaju na Lagunu i poput nas doniraju knjige. Akcija će trajati do 2. aprila, kada je Svetski dan knjige za decu i tada ćemo sumirati rezultate.  
opširnije Opširnije...

U čast velikom Bramsu
10.12.2010
Izvor: Centra lepih umetnosti Guarnerius
vaši komentari (0) Komentari

Naš istaknuti violinista i osnivač Centra lepih umetnosti Guarnerius, Jovan Kolundžija,će na koncertu U čast velikom Bramsu koji će 21. decembra 2010. godine, biti održan u Kolarčevoj zadužbini, izvesti sonate za violinu i klavir Johanesa Bramsa i tako zaokružiti ideju predstavljanja kompletnih opusa sonata velikih autora.

Naime, posle koncerata Volite ti Betovena (izvođenje svih Betovenovih sonata u četiri uzastopna dana, 2008) i Bravissimo Maestro Mozart! (15 Mocartovih sonata uz saradnju četiri pijanistkinje u četiri uzastopne večeri, 2009), ovogodišnji koncert donosi kompletan opus sonata Johanesa Bramsa za violinu i klavir.  
opširnije Opširnije...

50. jubilarni Novogodišnji sajam
16 – 30.decembar 2010
10.12.2010
Izvor: Beogradski sajam
vaši komentari (0) Komentari

Jubilarni 50. Novogodišnji sajam održava se od 16. do 30. decembra u halama 1, 2 i 3,  kao i na otvorenom prostoru. Reč je o manifestaciji koja uz izmenjeno ime – umesto nekadašnjeg Vašar, sada je Novogodišnji sajam, ima i izmenjen koncept.

Novogodišnji sajam je smotra sa bogatim sadržajem, smotra čija nekadašnja vašarska funkcija – rasprodaja robe široke potrošnje, polako odumire. Zahvaljujući različitim sadržajima ova manifestacija se pretvorila u kulturno-zabavnu feštu.  
opširnije Opširnije...

 
1  2  3  4  5  6  7  8  9  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
Baner
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena