vline1
Ogledalce.co.rs logo  
Kategorije oglasa Početna Mali oglasi Upis firmi Index firmi Marketing  
POSAO
USLUGE
NEGA LICA I TELA
SHOPPING
SVE ZA VENČANJE
SVE ZA DECU
KUĆA I BAŠTA
GASTRONOMIJA
SPORT I REKREACIJA
ZDRAVLJE I MEDICINA
HOBI I RAZONODA
 
 
 
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
Baner
 
 
 
Naslovna strana  / Arhiva tekstova
 
 
Sedma Noć muzeja
15. maj 2010.
02.04.2010
Izvor: Noć muzeja
vaši komentari (0) Komentari

Umetničko produkcijska grupa „Noć muzeja“, 15. maja povezaće više od 40 gradova koji će samo u toku jedne noći, u periodu od 18 do 02h, predstaviti bogat kulturni i umetnički sadržaj u čak 150 kulturnih institucija širom Srbije.

Noć muzeja se održava po sedmi put u Srbiji a ove godine pred više stotina hiljada posetilaca biće predstavljeni novi, atraktivni i zanimljivi kulturno zabavni sadržaji. U noći najmasovnijeg kulturnog spektakla biće otvorene i za širu javnost, do sada, nepoznate lokacije. Najbogatiji program svojim sugrađanima ponudiće Beograd sa više od 70, Novi Sad sa 40 i Šabac i Valjevo sa po 9 izložbenih lokacija.  
opširnije Opširnije...

MIKRO Festival amaterskog filma
mali festival velikih filmova
01.04.2010
Izvor: Ogledalce
vaši komentari (0) Komentari

Napredak tehnologije i njena dostupnost velikom broju ljudi rezultirali su stvaranjem i novih mogućnosti za kreativno razmišljanje kroz film/video svima onima kojima to nije primarni vid izražavanja.

Ohrabrujemo i pozivamo sve one koji razmišljaju filmskim jezikom da se prijave i pošalju svoje radove.

MIKRO Festival amaterskog filma biće održan prvi put u kafe-u FREEDOM, Nušićeva 8, 13-14. maja 2010. godine.
Rok za dostavljanje fimova je 1. maj 2010.  
opširnije Opširnije...

Moda za kuću
31. mart – 9. april 2010.
01.04.2010
Izvor: Cultural Front
vaši komentari (0) Komentari

Moda za kuću
Galerija KC Grad
Braće Krsmanović 4
31. mart – 9. april 2010.

Prolećna izložba nameštaja i upotrebnih predmeta za kuću čiji su autori domaći dizajneri predstavlja više od 30 autora. Vrlo originalna rešenja, reciklaža i ekološki pristup kao i veština u izradi, primenjeni su u vrlo bogatoj ponudi predmeta koje ćemo izloiti. Prerađeni ili oslikani komadi nameštaja, reciklirane lampe, ručno rađeni komadi keramike i još mnogo, mnogo toga u Kulturnom centru Grad.  
opširnije Opširnije...

Uskršnje čarolije
Kuvanje i farbanje jaja
31.03.2010
Izvor: TopVita
vaši komentari (0) Komentari

Bliže nam se Uskršnji praznici, a sa njima i neizbežno kuvanje i farbanje jaja. Verovali ili ne, ipak postoji pravi način da obarite tvrdo kuvana jaja, lako ih oljuštite i da izbegnete stvaranje one ružne zelene boje koja se pojavljuje na žumancetu. Uprkos mišljenju koje većina nas ima, ta zelena boja ne potiče usled »bajatosti« jaja, već od neodgovarajućeg kuvanja, odnosno prekuvavanja jaja.   opširnije Opširnije...

Kako iskoristiti preostale ljuske od jaja
Izvor: TopVita
vaši komentari (0) Komentari

Posle Uskrsa ostaće gomila ljusaka od jaja koje ne morate baciti u kantu za otpatke. Zalepite ih na papir i napravite mozaike i ukrase za decu. Neka vam i ona pomognu, a da bi im bilo što lakše, neka ljuske budu malo veće. Na karton prvo nacrtajte skicu crteža, za to vreme ostavite ljuskice da se dobro osuše. Možete ih razvrstati po bojama, kako bi vam bilo lakše da pronađete odgovarajuću ljuskicu. Pažljivo zalepite komadić po komadić lepkom za papir, koje neće štetiti deci.   opširnije Opširnije...

Običaj farbanja jaja
30.03.2010
Izvor: Internet
vaši komentari (0) Komentari

Jedan od najlepših i najradosnijih hrišćanskih običaja, koji se nije iskorenio, čak ni u gradovima, jeste farbanje jaja za Vaskrs. Za taj dan se farbaju jaja, najviše crvenom bojom (mada se koriste i druge boje), poklanjaju se jaja i tuca se jajima.

Vredna domaćica, po ustaljenoj tradiciji, vaskršnja jaja boji (farba) na Veliki petak, u dan kada se, inače, ništa drugo ne radi, već su sve misli hrišćana upućene na strašni događaj Hristovog nevinog stradanja. Vasrks predstavlja najvažniji hrišćanski praznik, kojim se izražava radost, zbog konačne pobede sina Božijeg, nad smrti i progonstvom.  
opširnije Opširnije...

Dan i noć u pozorištu 27. marta u Beogradu
25.03.2010
Izvor: Beta
vaši komentari (0) Komentari

Manifestacija "Dan i noć u pozorištu", u kojoj će učestvovati petnaestak beogradskih teatara, biće održana 27. marta, na Svetski dan pozorišta.

Projekat "Dan i noć u pozorištu" nastao je sa ciljem da se scenska umetnost još više približi publici.  
opširnije Opširnije...

Humanitarna akcija
Internacionalna Tortijada
24.03.2010
Izvor: Slatki osmeh
vaši komentari (0) Komentari

U Kongresnoj sali hotela Jagodina, 27. marta 2010. godine, u terminu od 11-14 časova, biće održana humanitarna akcija Internacionalna Tortijada u organizaciji Slatki osmeh. Pozivamo da se pridružite ovoj humanitarnoj manifestaciji i prisustvujete otvaranju Tortijade u 13 časova nakon čega će biti razgledanje
torti.  
opširnije Opširnije...

Sat za našu planetu
24.03.2010
Izvor: McCann Erickson PR
vaši komentari (0) Komentari

U subotu, 27. marta Svetski fond za zaštitu prirode (WWF), organizuje akciju pod nazivom „Sat za našu planetu 2010“ (Earth Hour 2010), čija je ideja da se tačno u 20:30h na sat vremena ugase svetla u gradovima širom sveta u cilju pružanja doprinosa borbi protiv klimatskih promena.

Sat za našu planetu je pokrenut 2007. u Sidneju, kada je ukupno 2,2 miliona domova i kompanija isključilo svetlo na sat vremena i tako pokazalo svoj stav protiv klimatskih promena.  
opširnije Opširnije...

Prolećna akcija u ШЛИЦ-u
Sve haljine do 50%
18.03.2010
Izvor: ШЛИЦ
vaši komentari (0) Komentari

Proleće je stiglo a kao dobrodošlicu proleću ШЛИЦ pravi AKCIJU -
Nedelja sniženja u ШЛИЦ-u.
Od subote 20. marta do subote 27. marta 2010. biće nedelja popusta na SVE haljine do 50%
POŽURITE i dobrodošli

Beograd
Palmotićeva 23, tel: 011/323-64-29
  

 
Nazad 10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Napred
 
 
 
Pretraga  
Baner
 
Baner
 
 
 
 
Powered by: IT Service
  copyright © 2006-2011 Ogledalce.co.rs sva prava zaštićena